L’Ondarense continua intractable al Grup 4 de Segona Regional Valenta, és líder indiscutible amb dotze victòries en dotze partits. En esta jornada va aconseguir una nova golejada davant el Benijófar (13-0) en un partit en el qual va ser molt superior al seu rival. El dimecres afronta la tercera eliminatòria de La Nostra Copa Valenta, a casa davant l’Elx B, a les 20.15 hores al Vicente Zaragoza. Les jugadores d’Arturo Quirós buscaran el triomf per a seguir avant en este torneig del ko.

ONDARENSE 13, BENIJÓFAR 0

L’Ondarense va tornar a guanyar i golejar davant un rival que va poder aguantar els primers minuts de partit. Les jugadores d’Ondara van inaugurar el marcador al minut 7 per mediació de Tess, per a incrementar-lo amb tres gols més abans del descans per mediació d’Isabel Vivanco (24’), Ana Colomar (25’) i Isabel Vivanco (34’). Amb 4-0 va finalitzar el primer temps. En la segona part van arribar altres huit gols més anotats per María Massanet (50’), Isabel Vivanco (52’), Lluna (54’), Ana Colomar (63’ i 73’), Ainhoa (64’ i 69’), Aurora (66’) i Stefany (82’).