El Pego va tornar a perdre en la jornada dihuitena i a més ho va fer per golejada davant l’Alberic (4-1). Els rogets es col·loquen a la vora del precipici en estar a tan sols un punt per dalt del descens. Encara que queda molt campionat, quasi tota la segona volta, cada jornada és una menys que falta perquè finalitze, per la qual cosa hauran d’espavilar a partir d’ara, si no volen perdre la categoria a la qual van pujar la passada campanya després d’una brillant temporada l’any del seu Centenari. Ara són tretzens amb 21 punts, tenen un més que La Mancomunitat (20) i dos més que el Cullera (19) que és penúltim.

ALBERIC 4, PEGO 1

El Pego va sucumbir davant l’Alberic en un partit que es va decidir després del descans. La primera part va finalitzar amb empat a un, amb gols marcats en l’últim minut. El gol pegolí el va marcar Kevi. En la segona part va canviar la decoració i els locals van marcar el 2-1 al minut 48. El Pego ho va intentar però no va poder davant un rival que va anotar el tercer al 62 i el quart i definitiu al 80.