El Benissa és l’únic equip de la comarca que va perdre, davant l’At. Jonense (0-1) en jornada en la qual van guanyar Orba a Safor (1-2) i Gorgos a R. Gandia (1-2); mentres que Pedreguer i FB Teulada Moraira van empatar a dos amb Oliva i Llutxent, respectivament. Amb estos resultats, el Benissa és quart del Grup 7 amb 33 punts. All Grup 6, el Gorgos contínua tercer amb 40; l’Orba és quint amb 33 encara que empatat a punts amb el Safor que és quart i amb el qual té igualat el gol average particular; el FB Teulada Moraira és tretzé amb 16; i el Pedreguer és catorzé amb 14.

BENISSA 0, AT. JONENSE 1

El Benissa va perdre a casa davant l’At. Jonense en un duel disputat i amb moltes targetes, huit grogues i quatre roges. En el minut 69 va arribar l’únic gol del partit i després d’encaixar el gol el Benissa va buscar la igualada però l’encontre es va travar bastant, finalitzant amb les expulsions d’Ismael i Revelles en els minuts finals. Les altres dos expulsions van ser la del tècnic visitant i la del utiller local.

R. GANDIA 1, GORGOS 2

Un gol en el descompte de Vicent Font li va donar els tres punts al Gorgos davant el R. Gandia. Els gaters es van avançar al marcador amb gol de León de penal al minut 18. Al descans es va arribar amb 0-1. En la segona part el R. Gandia va empatar al 74 però el Gorgos no es va rendir, malgrat quedar-se amb dos jugadors menys un minut després per les expulsions de León i Carim per doble groga.

SAFOR 1, ORBA 2

L’Orba va guanyar al Safor per la mínima en un partit en el qual es va avançar al marcador al minut 42 amb gol de David Cheli. Als dos minuts de la represa els taronja van marcar el 0-2 per mediació de Diego Melgar. Al minuto 67 els locals van anotar el seu gol.

LLUTXENT 2, FB TEULADA MORAIRA 2

El FB Teulada Moraira va sumar un punt davant el Llutxent en un partit en el qual es va posar prompte per davant al marcador, al minut 6, per mediació de Rafa Bordes. En la segona part, Fabián va posar el 0-2 al minut 66. Els locals van estrényer i a 80 van marcar el 1-2 i al descompte el gol de l’empat.

PEDREGUER 2, OLIVA 2

El Pedreguer va empatar a dos amb l’Oliva en un partit en el qual no va tindre fortuna. Es va avançar al marcador al primer minut però a 6 van encaixar un gol en pròpia porta (1-1). Anouar va tornar a posar per davant als blavets al 31 (2-1). Als quatre minuts de la represa l’Oliva va marcar el definitiu 2-2.