L’Ondarense seguix líder indiscutible del Grup 4 de la Segona Regional Valenta. Ha guanyat els onze partits que ha disputat, l’últim el dissabte davant el Cox al qual va golejar 1-7. L’equip d’Ondara és l’únic equip que està invicte, és primer amb 33 punts i té 3 punts més que el segon classificat La Nucia B.

L’Ondarense va dominar i va encarrilar prompte el partit davant el Cox. Alba Pallás va obrir el marcador al minut 6. María Masanet va anotar el 0-2 al 12. Isabel Vivanco va marcar el tercer i el primer del seu compte particular al minut 18. El Cox va marcar el seu gol al minuto 30. Amb 1-3 es va arribar al descans. En la segona part l’Ondarense, que va continuar manant sobre el terreny de joc, va marcar altres quatre gols per mediació de Stefany (1-4) al 51, per a després al 65 marcar dos gols més per mediació d’Isabel Vivanco (1-5) i María Fornés (1-6). Alba Pallás va tancar el compte golejador al minut 77 (1-7).