Dos derbis es van viure en la dessetena jornada de lliga: Ondarense-Beniarbeig i Pego B-Dénia B-. Al primer estava en joc ser cuers i en el segon els deniers assaltar el lideratge. L’Ondarense va guanyar al Beniarbeig (3-1) i el Dénia B va empatar amb el Pego B. També va acabar amb empat el partit del líder Benitatxell contra el Foietes Benidorm (2-2). La victòria més contundent de la jornada la va aconseguir El Verger davant Alacant City (0-7), mentre que el Joventut Pedreguer va perdre per la mínima amb el Finestrat (1-2). L’Orba B va descansar. Amb estos resultats, Benitatxell seguix primer encara que està empatat a 36 punts amb el Monnegre; Dénia B és tercer amb 35; Pego B, seté amb 24; Joventut Pedreguer, nové amb 19; El Verger, dècim amb 18; Ondarense, dotzé amb 10; Orba B, tretzé amb 10; i Beniarbeig, quinzé amb 5.

BENITATXELL 2, FOIETES 2

El Benitatxell va empatar amb el Foietes en un partit en el qual estava en joc el lideratge. Els del Poble Nou van anar a remolc i van aconseguir en dues ocasions igualar el marcador. Es van avançar els visitants al minut 24 però Rubén Ortolá va posar el 1-1 al 38. En la segona part, va tornar a posar-se per davant l’equip de Benidorm al 55 però Juan Vicente Carrió va empatar deu minuts després.

ONDARENSE 3, BENIARBEIG 1

L’Ondarense va guanyar al Beniarbeig al derbi en el qual estava en joc l’últim lloc de la classificació. Un partit disputat però en el qual va dominar territorialment l’equip d’Ondara, que va disposar de les millors ocasions. Amb el 0-0 es va arribar al descans. En la segona part, l’Ondarense va marcar dos gols en tres minuts, Joan Orduña al 70 i Pau Gilabert al 73. El 3-0 ho va marcar Thomas al 87, i David Guerri al descompte va marcar el gol de l’honor del Beniabeig. Destacar que en els dos equip i l’àrbitre van lluir braçalets verds al Dia Mundial contra el Càncer.

PEGO B 0, DÉNIA B 0

Sense gols va acabar el derbi entre Pego B i Dénia B. Un duel que va estar disputat i en el qual cap dels dos equips va trobar el camí del gol.

ALACANT CITY 0, EL VERGER 7

El Verger, que no guanyava des del 22 d’octubre, es va retrobar amb el triomf davant l’Alacant City. Els vergerins van ser molt superiors i van guanyar amb folgança un partit que van encarrilar al minut 8 amb el gol de Ventsislar. A partir d’ací van arribar en dotze minuts dos gols més, Josep Femenia (11’) i Marvin (17’). Amb el 3-0 es va arribar al descans. En la segona part van arribar els altres quatre gols, un més de Marvin (52’), dos de Pinchito (71’ i 86’) i un de Josep Ronda (84’).

JOVENTUT PEDREGUER 1, FINESTRAT 2

El Joventut Pedreguer va arrancar bé el partit davant el Finestrat, avançant-se al marcador al minut 7 amb gol de Raúl Navarro. Els visitants van empatar a la mitja hora de joc i van marcar el gol de la victòria al minut 76. Els pedreguers van buscar l’empat però no el van aconseguir.