La dessetena jornada de lliga a Segona FFCV s’ha salvat per als equips comarcals amb dues victòries, Gorgos i Orba davant Montaverner (6-1) i Rafelcofer (3-0); un empat, Benissa davant el Salesians Alacant (3-3); i dues derrotes, Teulada Moraira davant el Bellreguard i Pedreguer davant el Llutxent (4-0). Amb estos resultats, al Grup 6, el Gorgos continua tercer amb 37 punts; l’Orba és sisé amb 30; el Teulada Moraira, tretzé amb 15; i el Pedreguer, quinzé amb 13. Al Grup 7, el Benissa és quart amb 33 punts.

GORGOS 6, MONTAVERNER 1

El Gorgos va guanyar i va convéncer davant el Montaverner. Els gaters després de l’ensopegada de la jornada passada, no van donar opcions al seu rival, i van encarrilar el partit molt prompte. Carim va anotar els dos primers gols als minuts 15 i 18. David Molines va posar el 3-0 al 31 i amb eixe resultat es va arribar al descans. A la segona part, Jaume Signes, Vicent Font i David Molines van marcar els altres tres gols locals. El Montaverner va anotar el seu gol al 87.

El ciclista gater, Marc Moncho Signes, va realitzar el servei d’honor del partit.

ORBA 3, RAFELCOFER 0

L’Orba va véncer al Racing Rafelcofer en un partit en el qual es va avançar al marcador a tres minuts del descans per mediació de Guillem. En la segona part, va anotar prompte el segon per mediació de Jorge Ruiz. Va poder ampliar el seu avantatge però el tercer no va arribar fins al minut 86 per mediació de Carlos Pineda.

BENISSA 3, SALESIANS ALACANT 3

El Benissa va empatar un partit en el qual va anar manant 2-0 amb al primer temps amb gols de Jaume Doménech i Adrián Ivars. En la segona part va canviar la decoració i el Salesians li va donar la volta al marcador (2-3). Sturz al minuto 77 va aconseguir l’empat a tres definitiu.

LLUTXENT 4, PEDREGUER 0

El Pedreguer va perdre amb el líder Llutxent un partit en el qual sempre va anar a contra corrent. Els blavets, amb un primer temps per a oblidar, van encaixar els quatre gols en els primers 45 minuts. El primer al minut 1, el segon al 13, el tercer al 36 i el quart al 44. La segona part va ser de pur tràmit.

TEULADA MORAIRA 2, BELLREGUARD 3

El Teulada Moraira va perdre davant el Bellreguart un partit que va estar marcat pel gol en pròpia porta de Faragi als deu minuts del segon temps. Els visitants es van avançar al minut 5 però Faragi marcava l’empat a un al minut 10. En l’últim minut de la primera part el Bellreguard va anotar el 1-2. En la segona part, el gol en pròpia porta al 55 va deixar tocat al Teulada Moraira, que el va intentar fins al final. En últim minut Rafa Buigues va anotar el definitiu 2-3.