Dénia BC i Joventut Xàbia van aconseguir importantíssimes victòries per a continuar somiant davant Moixent (71-58) i CBI Elx (82-95), respectivament. Els deniers per jugar les eliminatòries d’ascens a la Lliga EBA i els xabiencs per a mantindre la categoria. Amb estos triomfs tots dos seguixen en la lluita per aconseguir els seus objectius mancant sis jornades perquè finalitze la lliga. El diumenge tornen a jugar partits vitals per a acostar-se a ells. El DBC s’enfronta a l’Elx per a mantindre la sèptima plaça al Pavelló Municipal El Tosal a les 11.30 hores; i el Joventut davant l’Oliva, rival directe per eludir el descens, a casa a les 12 hores, un partit en el qual necessita el suport de l’afició.

DÉNIA BC 71, MOIXENT 58

El Dénia va guanyar al Moixent en un partit en el qual estava en joc la sèptima plaça. Els deniers amb una gran defensa i un fluid atac va aconseguir obrir bretxa i finalitzar el primer quart amb dotze punts d’avantatge (18-6). Els visitants van reaccionar en el segon quart davant un DBC que es va carregar de personals i que no va poder frenar el seu encert anotador pel que al descans es va arribar amb un ajustat marcador (34-28). En la segona part els deniers van jugar a un gran nivell el que els va permetre frenar en sec al seu rival que només va anotar set punts (53-35). En els últims deu minuts el Dénia va seguir en la mateixa línia però el Moixent va estrényer i mancant dos minuts va reduir les diferències a deu punts. Els deniers van mantindre la calma, van estar concentrats i al final van véncer de tretze punts.

CBI ELX 82, JOVENTUT XÀBIA 95

El Joventut Xàbia va véncer al CBI Elx un rival directe per la permanència. El molt que hi havia en joc va fer que en el primer quart els dos equips es mostraren imprecisos en el seu joc (19-18). En el segon quart els verd-i-negres van fer un pas avant i es van posar per davant a l’electrònic, encara que els va costar tancar el rebot defensiu van marxar al descans amb cinc punts d’avantatge (43-48). En la segona part els xabiencs van defendre millor, amb major intensitat el que li va permetre jugar al contraatac que unit a l’encert exterior en el tir va fer que al final del tercer període l’avantatge fora de 19 punts (60-79). En l’últim quart el Joventut va sentenciar el partit davant un rival que va maquillar el resultat amb els triples.