Cara i creu per al Paidos Mar Dénia Fontanería Fernández Luna el passat cap de setmana, en el qual va jugar dos partits. El divendres l’ajornat per l’incendi de Campanar davant el Ribeco Castalla al qual va véncer per 4-5 i el diumenge va perdre el corresponent a la jornada amb el València FS (5-4). Els col·legials amb estos resultats són novens amb 25 punts.

La Lliga Autonòmica Juvenil es paralitza este cap de setmana per les falles. La competició es reprendrà el cap de setmana del 23 i 24 de març. Paidos rebrà a l’el Pinós At. el diumenge a les 12.30 hores.

RIBECO CASTALLA 4, PAIDOS MAR DÉNIA F. FERÁNDEZ 5

Paidos va jugar davant el Ribecco Castalla el partit de la jornada dèsset del 25 de febrer que va ser ajornat per l’incendi de Campanar. Els col·legials van aconseguir una treballada victòria davant un rival que no li va posar les coses fàcils. Un gol en pròpia porta dels locals els va donar el triomf en un duel amb alternatives al marcador. Van començar perdent i li van donar la volta al marcador abans del descans amb gols de Karol i Andreu Rojas (1-2). En la segona mitat, un altre gol d’Andreu Rojas va posar el 1-3, però el Castalla va reaccionar i va empatar a tres al minut 27. Joel Papio va posar de nou per davant als col·legials al 37 i un minut més tard el Castalla igualava a quatre, però l’alegria li va durar poc perquè segons després es va marcar un gol en pròpia porta que li va donar els tres punts al Paidos.

VALENCIA FS 5, PAIDOS MAR DÉNIA F. FERNÁNDEZ 4

Paidos va perdre amb el València en un partit en el qual manava en el marcador al minut 33 (3-4). Dos gols dels locals als minuts finals li van donar la volta al resultat (5-4). Una derrota dolorosa perquè l’equip col·legial va fer mèrits suficients per a puntuar. El marcador es va obrir al minut 11, primer amb el gol d’Andreu Rojas i a continuació amb l’empat local. Carlos Delgado va posar el 1-2 al 14 però el València va empatar a tres del descans. En la segona part, el València es va avançar al minut 26 però Karol amb dos gols als minuts 27 i 33 va posar per davant al Paidos (3-4). Als tres últims minuts els locals van marcar dos gols que li van donar el triomf

ELS CADETS

Per la seua part l’equip cadet del Paidos Dénia va guanyar al Nova Elda (4-3) en un partit en el qual sempre va ser per davant. Els gols els van marcar Maxim (2), Pablo Perles i Daniel Duque. En els prolegòmens del partit, Alfonso Llorca representant del Paidos li va entregar una placa a Pablo Quiles, entrenador del conjunt eldenc pel gest d’esportivitat que va tindre durant el partit de la semifinal de Copa Infantil de la temporada passada, quan en l’última jugada i amb el partit empatat va fer va fer que el seu equip es deixara marcar un gol.

Per part seua, el CFS Dianense va guanyar clarament al Sporting La Nucia (0-4). Els gols els van marcar Hugo Ladios (2), Carlos Llopis i Yoel Labian.

En la classificació general, el Paidos Dénia és colíder amb el Ribeco Castalla amb 48 punts, mentres que el CFS Dianense és quint amb 32.