Cara i creu per als equips de la comarca en la Lliga Autonòmica. El Dénia BC va guanyar al CBI Elx (67-46) i manté les seues opcions per el quart lloc per a jugar l’ascens a Nacional al qual aspiren sis equips mancant tres jornades. L’Ifach Calp va sumar una nova derrota davant el Jorge Juan Blanco (43-53) i seguix cuer de la categoria.

Els dos equips de la Marina Alta afronten la pròxima jornada fora de casa el dissabte. Les denieres davant l’Aldaia, equip al qual esperen tornar a guanyar com en la primera volta (74-48), a les 16 hores; i les calpines davant el Tavernes, rival amb el qual van perdre contundentment (31-82), a les 16.15 hores.

DÉNIA BC 67, CBI ELX 46

El Dénia va guanyar un partit vital per a mantindre les seues aspiracions. El primer quart va ser el que més igualat i les denieres el van guanyar d’un punt (14-13). En el segon una gran defensa i un bon joc ofensiu va fer que al descans l’avantatge fora de setze punts. En la segona part, les jugadores de Juan Luis Pérez van continuar controlant el joc i van acabar el tercer quart vint-i-quatre punts dalt. En l’últim quart, van intentar mantindre eixa diferència per a tindre l’average particular al seu favor però no ho van aconseguir.

IFACH CALP 42, JORGE JUAN BLANC 53

L’Ifach Calp va sumar una nova derrota davant el Jorge Juan Blanc. Les calpines van plantar cara a l’equip de Novelda i van tindre opcions en un partit que es va decidir al tram final.