Jornada negativa per als dos representants de la Marina Alta en Primera Divisió Nacional. Els dos van perdre, el Dénia BC davant l’Alginet (87-59) i el Joventut Xàbia davant l’Altea (56-82). Amb estos resultats el Dénia és nové amb 21 punts i penúltim amb 17.

La pròxima jornada els dos equips juguen partits importants. El Dénia rep a casa a l’Adesavi, segon classificat, al Pavelló de Joan Fuster a les 19.15 hores. El Joventut Xàbia juga davant l’Albubasket en un duel vital en la lluita per la permanència, també el dissabte al Pavelló Ciutat Jardí d’Alacant a les 17.30 hores.

ALGINET 87, DÉNIA BC 59

El Dénia va perdre davant l’Alginet en un partit en el qual el resultat final és enganyós, i en el qual les personals i el cansament li va passar factura. El ritme de partit va ser alt, igual que al partit de la primera volta, i amb molta intensitat sota els taulers. Els locals van marxar al descans amb avantatge de 12 punts. En la segona part, el Dénia va aconseguir tornar a igualar l’encontre i marcador es va equilibrar, però en l’últim quart l’Alginet va aconseguir posar terra pel mig i guanyar de 28 punts.

JOVENTUT XÀBIA 56, ALTEA 82

El Joventut Xàbia va perdre davant l’Altea en un partit que va estar igualat fins al final del primer temps. En els dos últims minuts del segon els xabiencs van passar de perdre de deu punts a arribar al descans dènou baix (23-42). En la segona part, la superioritat física de l’Altea, amb quatre jugadors per damunt dels dos metres d’altura, va fer que les diferències s’ampliaren als 26 punts finals.