L’equip infantil masculí del Garbí Dénia es juga el títol provincial de Nivell 2 amb el Maristes Alacant, el dissabte a Monòver a les 12 hores. Si gana s’enfrontarà el diumenge al Benidorm, equip de Nivell 1, en el qual estarà en joc l’ascens a Lliga Autonòmica.

El Garbí milita en la lliga provincial de Nivell 2, en la qual ha quedat subcampió del seu grup. El campió de cada grup, hi ha tres grups, i el millor segon van disputar les semifinals provincials. Els deniers es van classificar per a la final en véncer en la semifinal a l’Horadada en la pròrroga (31-32). Una victòria que a més els dona l’ascens a nivell de rendiment la pròxima temporada. El vencedor de l’altra semifinal va ser el Maristes Alacant que va guanyar al Torrebanda

HORADADA 31, GARBÍ DENIA 32

El Garbí Dénia va guanyar a l’Horadada per un gol (31-32) en un partit que es va decidir en la pròrroga després d’arribar tots dos equips al final del temps reglamentari amb empat a 26. L’encontre va estar molt disputat i amb alternatives al marcador. El Garbí va forçar la pròrroga en marcar el*vergerí Eloi Salort el gol de l’empat a falta de sis segons per al final, un gol anotat des d’onze metres i en suspensió. En la pròrroga, va seguir la igualtat, al final de la primera part, manava 27-28. En la segona part, va continuar eixa igualtat i faltant tres segons el resultat era d’empat a 31. El denier Eneko va aconseguir el gol del triomf en una jugada molt hàbil en la qual va enganyar la defensa i va manar la pilota al fons de la xarxa.