El Paidos Mar Dénia Fontanería Fernández Luna ha perdut amb el Vistalegre, rival directe per a mantindre la categoria, per 7-2. Una derrota que complica als col·legials el seu futur en la Divisió d’Honor Juvenil la pròxima temporada. I és que el Vistalegre a més de guanyar i tindre set punts d’avantatge, amb aqueix resultat també ha aconseguit tindre al seu favor el gol average particular, ja que a Dénia el resultat va ser de 6-2. El Paidos ocupa ara la penúltima posició en la taula amb 11 punts i té cinc punts més que el cuer Alcantarilla; el Futsacar és antepenúltim amb 13, i el Vistalegre, equip que marca la permanència, és tretzé amb 18.

L’equip que entrena Paco Pastor no tornarà a jugar fins al diumenge 26 de març i ho farà a casa davant l’Alcantarilla. Un partit en el qual l’única cosa que li val és la victòria. L’encontre es jugarà a les 12 hores al Pavelló Municipal de Dénia i en el qual els deniers esperen el suport del públic.

VISTALEGRE 7, PAIDOS MAR DÉNIA F. FERNÁNDEZ 2

El Paidos Mar Dénia F. Fernández Luna no va poder davant el Vistalegre en un partit en què a l’inici cap dels dos equips arriscava sabent el molt que es jugaven. Els col·legials estava ben posicionats en defensa i desbarataven els atacs murcians. En el minut 11, el Vistalegre marcava el 1-0, resultat amb el qual s’arribava al descans. En la segona part i amb el marcador en contra, el Paidos avançava línies a la recerca de l’empat i als sis minuts de la represa el seu rival marcava el segon i un minut més tard el tercer. No li eixia res als col·legials i en el minut 31 els locals col·locaven el 4-0 en l’electrònic. David Llácer reduïa diferències de seguida (4-1). A partir d’ací, i faltant huit minuts per a la conclusió del partit, el tècnic denier decidia jugar amb porter-jugador per a intentar reduir les diferències, però les imprecisions a conseqüència dels nervis, van passar factura i el Vistalegre marcava tres gols més. El segon tant denier l’anotava Saúl Delgado.