El Dénia Barbarians guanyava al Tatami (34-19) i s’ha classificat per a disputar les semifinals dels play-off pel títol de la lliga de Primera Divisió de la Comunitat Valenciana. Els deniers en la semifinal s’enfrontaran al Moncada, equip que quedava segon classificat de lliga. L’encontre es disputarà el pròxim 25 de març a Moncada a les 18 hores. En l’altre partit de quarts de final, el CRUCV guanyava a l’Elx RCU (33-22).

DÉNIA BARBARIANS 34, TATAMI RC 19

El Dénia Barbarians, malgrat les absències, va tornar a demostrar que és un bloc i que la polivalència dels seus jugadors els permet no dependre de jugadors en llocs claus. El Tatami, es presentava amb un planter format pels dos equips sènior i amb ànims de revenja després de l’última derrota. I el partit va respondre a les expectatives i els primers vint minuts va haver-hi alternatives en el joc, i als deniers els faltava calma i temprança per a resoldre en els metres finals. El Tatami aprofitava eixa circumstància per a posar-se per davant en el marcador després d’aconseguir el primer assaig (0-5). La reacció del Dénia Barbarians ja que després de tornar a posar-se en joc Ramiro Raycer es feia amb l’oval i després de sortejar als rivals que van intentar frenar-li aconseguia anotar el primer assaig local, que Joel convertia col·locant el marcador (7-5). Encoratjat pel seu públic el Dénia Barbarians estava crescut, dominava el joc però no aconseguia materialitzar les seues ocasions fins que apareixia Andresito per a donar frescor i canvi de ritme al joc aconseguint anotar dos assajos, un d’ells transformat (19-5). El Tatami per a intentar trencar la bona dinàmica deniers feia canvis i donava entrada a jugadors que a poc a poc van anar tancant el joc en camp contrari. Amb el temps complit i després de diverses fases de davantera aconseguia anotar un assaig i convertir-lo col·locant el marcador en 19-12 al descans.

En la segona part, els valencians van entrar millor en joc i van començar a controlar la zona de 22 deniera, i als deu minuts de la represa anotaven un nou assaig que van transformar aconseguint l’empat a 19. El Dénia va moure banqueta donant entrada als “finalitzadors” i així pràcticament en la primera pilota que arribava a les mans de Juan, aconseguia escapolir-se de diversos contraris per a anotar un bonic assaig que no va ser transformat (24-19). Yovanny, després d’una gran penetració anotava un altre assaig que aquesta vegada transformava Joel (31-19). A faltat de deu minuts per al final, els Barbarians no van voler especular amb el joc, centrant-se en tasques defensives i el joc curt allunyant l’oval del seu camp i buscant opcions a bastonades. En una d’aqueixes ocasions, Joel anotava un colp de càstig que col·locava per a deixar el marcador final en 34-19.

EL SUB 16 ÉS TERCER I JUGARÀ ELS PLAY-OFF PEL TÍTOL

El Barbarians Marina Alta ha quedat tercer classificat de lliga i per tant també jugarà els play-off pel títol. Els deniers s’enfrontaran al Tatami en el partit de quarts de final el pròxim 25 de març. L’altre partit de quarts el disputaran Elx i Alacant.

En l’últim partit de lliga, el Barbarians Marina Alta perdia amb La Vila per un ajustat resultat (12-15). Els deniers van ser de menys a mes, i després d’avançar-se en el marcador els villeros (0-10) reaccionaven i aconseguien reduir diferències amb un assaig d’Alejandro que transforma a Diego (7-10). Els deniers van ser de menys a mes, i després d’avançar-se en el marcador els villeros (0-10) reaccionaven i aconseguien reduir diferències amb un assaig d’Alejandro que transforma a Diego (7-10).

La segona part va estar molt igualada i disputada, en la qual els errors en les passades van evitar que el Dénia anotara algun assaig, mentre que La Vila aconseguia anotar un assaig per a emportar-se el triomf per 12-15.