L’Orba és l’únic equip de la comarca que ha aconseguit la victòria en aquesta jornada de Primera Regional. Els orbers s’han imposat a l’Oliva (2-3) i amb aquest triomf són tercers i per tant ocupen llocs d’ascens. El derbi Pedreguer-Pego (1-1) acaba en taules en un duel en el qual el porter local Aimen ha marcat el gol des de la seua pròpia porteria. Gorgos i Benissa també han sumat un punt davant Benifairó i Mutxamel, respectivament. Amb aquests resultats, en el Grup 6, el Pego és segon classificat amb 45 punts, l’Orba és tercer amb 40, el Gorgos és seté amb 31 i el Pedreguer és tretzé amb 24. En el Grup 7, el Benissa és dotzé amb 24 punts.

OLIVA 2, ORBA 3

L’Orba ha guanyat a l’Oliva en un partit en el qual ha aconseguit el gol del triomf en el minut 92 per mediació de Manu Pallas. Els taronja han realitzat un bon partit i han aconseguit col·locar-se amb un 0-2 a favor amb els gols de Carim (27’) i Pinxo (36’). L’Oliva ha reaccionat bé i al 45 marcava el 1-2. En la segona part els locals han eixit molt endollats i als dos minuts de la represa han aconseguit l’empat a dos. Després del gol ha buscat el tercer però l’Orba ha fet un pas avant i en el descompte després d’un córner Manu Pallas de cap ha anotat el definitiu 2-3.

PEDREGUER 1, PEGO 1

Pedreguer i Pego s’han repartit els punts en un derbi que ha estat disputat. Els blavets han portat la iniciativa en el joc però els rogets en el primer temps han tingut dues ocasions per a avançar-se en el marcador. En la recta final del primer temps els pedreguers han tingut les seues però tampoc les han aprofitades. Als dos minuts de la segona part Aimen ha marcat el gol local des de la seua pròpia àrea, sorprenent a tots però sobretot al porter pegolí. El Pedreguer ha continuat controlant el joc però en una acció a pilota parada Germán ha marcat l’empat a un en el minut 77. A partir d’ací el Pego ha fet un pas avant davant un Pedreguer que ha intentat sorprendre el contraatac.

GORGOS 2, BENIFAIRÓ 2

El Gorgos ha empatat amb el Benifairó en un partit en el qual ha anat a remolc en el marcador. S’han avançat els visitants en el minut 22 però Axel en el 34’ aconseguia l’empat a un, resultat amb el qual s’ha arribat al descans. El Benifairó ha marcat el segon en el minut 58 però el Gorgos no s’ha rendit i Bernabeu en el minut 86 ha anotat el definitiu 2-2.

MUTXAMEL 2, BENISSA 2

El Benissa ha empatat davant el Mutxamel, tercer classificat, amb un gol de Fermín en el minut 90. Un partit que ha tingut alternatives en el marcador. Els benisseros s’han avançat en l’electrònic en el minut 6 per mediació d’Aitor. El Mutxamel ha aconseguit remuntar el resultat després d’anotar en els minuts 19 i 50. El Benissa, que no s’ha rendit mai, ha aconseguit ha aconseguit en el 90 el definitiu empat a dos.