Les jugadores denieres Paz Pöhmerer (Sub 19) i Nerea Silva Lorenzo (Sub 16) van jugar amb la Selecció Valenciana la segona jornada del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques (CESA) davant Andalusia. La selecció Sub 19 va guanyar 31-5 mentres que la Sub 16 va empatar a cinc. Els partits es van jugar al Poliesportiu Quatre Carreres de València. Les dos seleccions han quedat segones classificades en la fase de grups, ara jugaran la fase final que s’iniciarà el 24 de març.

SELECCIÓ SUB 19

La Selecció Valenciana després de perdre el partit davant Euskadi (15-10) es va llevar el mal sabor de boca guanyant a Andalusia de forma contundent. Les valencianes van demostrar el seu potencial davant les andaluses i van manar al camp i al marcador. El primer assaig el van aconseguir al minut 10 i al descans van marxar amb un clar avantatge (24-0). En la segona part, València va continuar manant al joc, que va ser menys intens, davant un rival que no es va rendir i que al final va aconseguir marcar un assaig per a deixar el resultat final al contundent 31-5.

La Valenciana de Paz Pöhmerer ha quedat segona classificada en la fase de grups de Primera Divisió Grup B. Ara jugarà la fase final en la qual estaran Catalunya, Castella i Lleó, Andalusia, Madrid i Euskadi. El primer partit d’esta fase el jugarà davant Castella i Lleó el 24 de març.

SELECCIÓ SUB 16

La Selecció Valenciana que va empatar amb Euskadi en la primera jornada de la fase de grups del CESA Sub 16, va tornar a empatar amb Andalusia (5-5) en un partit que va estar igualat. En la primera part el domini va ser de les andaluses que van marxar al descans amb avantatge al marcador (0-5). En la segona part la Valenciana va eixir per totes i amb bones combinacions va aconseguir empatar el partit. Va dominar el joc però no va poder traduir eixe domini en punts i el partit va acabar en taules.

La Valenciana de Nerea Silva ha quedat segona en la fase de grups de Primera Divisió per darrere d’Andalusia que ha sigut primera. Ara afrontarà la fase final en la qual estaran Catalunya, Castella i Lleó, Madrid, Andalusia i Euskadi. El primer partit el jugarà contra Madrid el pròxim 23 de març.