Orba i Gorgos han empatat els seus partits davant Benigànim i Bellreguard, respectivament, mentre que el Benissa ha perdut amb l’Universitat d’Alacant.

BENIGÀNIM 0, ORBA 0

L’Orba ho ha tornat a fer i ha tornat a empatar amb el líder Benigànim, en un partit tancat en el qual hi ha hagut poques ocasions. Han dominat els locals davant un Orba que ha tancat bé línies i ha intentat sorprendre el contraatac. Faltant deu minuts per al final, en una contra, Carlos i Aliou no s’han entés bé en un dos contra un i han desaprofitat una clara ocasió de gol.

BELLREGUART 2, GORGOS 2

El Gorgos, després de des derrotes consecutives, ha trencat la seua mala ratxa i ha aconseguit empatar amb el Bellreguard. I això que el partit se li ha posat molt costa amunt en anar perdent 2-0 en el minut 12. Però lluny d’afonar-se els gaters han reaccionat bé i han aconseguit empatar amb dos gols de Cristopher (15’ i 37’).

UNIVERSITAT D’ALACANT 2, BENISSA 0

El Benissa ha vist trencada la seua bona ratxa davant la Universitat d’Alacant, en un partit que ha estat disputat. El primer temps ha finalitzat sense gols. A la segona part, els universitaris han aconseguit marcar els seus gols, el primer al minut 68 i el segon al 80.