El Dénia ha arredonit la jornada dels equips de la comarca en Preferent, després del triomf del Calp davant el Carcaixent i l’empat del Xàbia davant L’Olleria. Els groguets han guanyat de manera contundent al Benigànim (4-0) amb gols de Nano, Renzo (2) i Cristian Panucci. Aquesta és la segona victòria consecutiva.

El Dénia s’ha retrobat amb el triomf davant el Benigànim dos mesos després. I és que els groguets no guanyaven en el Diego Mena des del 3 de desembre. Un triomf fàcil davant un rival que no ha presentat batalla. S’avançaven en el marcador en el minut 26 per mediació de Nano, resultat amb el qual s’ha arribat al descans. En la segona part, Renzo ha marcat el primer del seu compte golejador en el minut 56 (2-0), i nou minuts més tard ha fet el 3-0. Amb el tercer gol, els visitants s’han baixat els braços i el Cristian Panucci ha marcat el definitiu 4-0 en el minut 77.