El Calp s’ha retrobat amb el triomf en véncer al Carcaixent (1-0), mentre que al Xàbia se li ha escapat viu L’Olleria (1-1). Amb aquests resultats el Calp és dotzé classificat amb 25 punts i el Xàbia catorzé amb 21.

CALP 1, CARCAIXENT 0

Un gol de Meji al minut 4 li ha donat els tres punts al Calp davant el Carcaixent. Una victòria que ha permés als calpins retrobar-se amb el triomf dos mesos després. Els verdinegres amb el matiner gol han jugat amb major tranquil·litat i han aconseguit aguantar les envestides del seu rival i aconseguir la victòria.

XÀBIA 1, L’OLLERIA 1

Al Xàbia se li ha escapat viu L’Olleria, segon classificat. Els blanc-i-rojos, malgrat les sis baixes, han fet un gran partit sent superiors al seu rival. Han pogut emportar-se la victòria però els ha faltat punteria, tanta que fins i tot han malgastat dos penals. Marcos Bisquert ha marcat el 1-0 al minut 25 i l’empat a un definitiu l’ha aconseguit L’Olleria al 62.