La jornada vint-i-tres en el Grup 6 de Primera Regional ha deixat clar que l’Orba és ferm candidat a l’ascens després de guanyar a un rival directe com el Portuaris (2-0), consolidant-se així en el tercer lloc i ja són quatre els punts d’avantatge que li trau a l’equip de la Safor. El Pego, que és segon, també guanyava al Montaverner (3-0). El Gorgos empatava a tres davant l’Ontinyent 1931 B i ara és huité. I el Pedreguer perdia en el seu desplaçament a L’Alcúdia de Crespins i és tretzé. En el Grup 7, el Benissa perdia a casa amb l’At. Jonense (3-5), és tretzé amb 24 punts i està quatre punts per dalt del descens.

ORBA 2, PORTUARIS 0

L’Orba mostrava les seues credencials per a l’ascens en véncer al Portuaris en un partit disputat i que va poder guanyar qualsevol dels dos. La primera part, amb dos equips més centrats en no fallar arrere que a atacar, acabava sense gols. En la segona, l’equip de Javi Signes feia un pas avant i aprofitava un servei de còner per a marcar el primer per mediació de Manu Pallás. El Portuaris després d’encaixar el punt estirava línies el que aprofitava l’equip taronja per a marcar el segon, obra de Carim a passada de Carlos.

PEGO 3, MONTAVERNER 0

El Pego guanyava al Montaverner en un partit en què els gols arribaven després del descans. En la primera part, els rogets no van aprofitar les seues ocasions de gol. En la segona, el Pego feia un pas avant i als deu minuts de la represa Kevi marcava el 1-0. Un quart d’hora després arribava el segon per mediació de Sellens i Maverik sentenciava el partit en el minut 75.

ONTINYENT 1931 B 3, GORGOS 3

El Gorgos empatava un partit amb alternatives en el marcador. Els locals s’avançaven en el marcador en el minut 24 però Lucas aconseguia empatar en 35’ i amb 1-1 s’arribava al descans. En la segona part, el Gorgos marcava el 2-1 en el minut 46 però l’alegria li durava poc perquè dos minuts després empatava l’Ontinuyent 1931 B i al 63 marcava al tercer (3-2). Terry aconseguia l’empat a tres definitiu en el minut 65.

L’ALCÚDIA DE CRESPINS 1, PEDREGUER 0

Derrota del Pedreguer a L’Alcúdia de Crespins en un partit en el qual la falta de punteria privava a l’equip de Guillermos Santos Juanes de sumar punts. Els blavets no aconseguien definir les seues ocasions i quan tot feia pensar que sumarien un punt arribava el gol del triomf local en el minut 84.

BENISSA 3, AT. JONENSE 5

El Benissa perdia davant l’At. Jonense en un partit disputat i que guanyava l’equip més efectiu de cara a porta. Els benisseros ho començaven molt bé amb el gol d’Álvaro al primer minut. Els visitants igualaven en el minut 20 i nou després Fermín col·locava de nou al Benissa per davant però en el minut 44 l’At. Jonense aconseguia el 2-2. Als dos minuts de la represa, els visitants marcaven el 2-3 i set després el quart. Anounar marcava el 3-4 que li donava més emoció al partit però els visitants a dos minuts del final sentenciaven el partit amb el cinqué.