El Calp és l’únic equip de la comarca que ha aconseguit la victòria en aquesta jornada. Els calpins s’han imposat per la mínima al Muro (0-1). El Xàbia no ha pogut passar de l’empat davant el Promeses Sueca en un partit en el qual aconseguia l’empat en la recta final del partit. I el Dénia ha perdut amb l’Alberic en un partit en el qual ha sigut golejat (3-0). Amb aquests resultats el Dénia continua mantenint la huitena plaça amb 37, mentre que el Calp i Xàbia estan empatats a 31 punts en els llocs dotzé i tretzé, respectivament.

MURO 0, CALP 1

El gol de Manu en el minut 16 ha sigut suficient perquè el Calp s’haja emportat els tres punts davant el Muro. Els calpins afrontaven el partit amb la idea de retrobar-se amb el triomf i l’han aconseguit. Han realitzat un bon encontre i han sabut frenar l’ímpetu local.

PROMESES SUECA 1, XÀBIA 1

El Xàbia ha empatat amb el Promeses Sueca en un partit en el qual ha patit. Els blanc-i-rojos no han sabut aprofitar la superioritat numèrica durant setanta minuts i han vist com els locals s’avançaven en el marcador en el minut 40. El gol de l’empat l’ha marcat Javi Hernández en el minut 87.

ALBERIC 3, DÉNIA 0

El Dénia ha perdut amb l’Alberic en un partit que ha anat contra corrent des del minut quatre, quan els locals s’avançaven al marcador. Els groguets han intentat reaccionar però al caient del descans l’Alberic ha marcat el segon. En la segona part, el Dénia no ha trobat la porta malgrat tindre alguna ocasió, sí ho ha fet l’Alberic per a marcar el definitiu 3-0 en el minut 79.