El FB Teulada Moraira manté el mà a mà amb l’Alacant Enyeca pel lideratge del Grup 13 de Segona Regional, en aquesta jornada derrotava al Foietes (0-1), tercer classificat, i incrementa dotze punts el seu avantatge sobre l’equip de Benidorm. En aquest grup, també van guanyar Benitatxell al Mutxamel (1-2) i Ondarense a l’Alacant City (1-2), quart i cinqué classificat respectivament; mentre que el Beniarbeig, que és penúltim, no va poder passar de l’empat amb el cuer At. San Blas (1-1). L’única derrota la patia el Joventut Pedreguer, tretzé, amb el Finestrat (5-1). En el Grup 11, El Verger guanyava a l’Oliva B i continua mentint el seu pols amb el Beniopa per la segona plaça.

FOIETES 0, FB TEULADA MORAIRA 1

El solitari gol de Fernando en el temps de descompte li donava els tres punts al FB Teulada Moraira davant el Foietes. Tres punts que li permeten continuar lluitant pel lideratge amb l’Alacant Enyeca. El partit que va estar disputat i que es decantava a favor dels comarcals. Josep Buigues, encara que no marcava en aquest encontre, és el pitxitxi de la lliga.

OLIVA B 1, EL VERGER 3

El Verger guanyava a un batallador Oliva B en un partit en el qual Ferran Monzó, anotava el seu vint-i-cinqué gol en la lliga -és el màxim golejador- en el minut 8. Cinc més tard l’Oliva igualava l’encontre. Ochoa desfeia l’empat en el minut 36. En la segona part els vergerins van tindre oportunitats per a sentenciar el partit abans però no el van fer. En el minut 88, Ventsislav aconseguia el gol de la tranquil·litat en anotar el 1-3 definitiu.

MUTXAMEL 1, BENITATXELL 2

El Benitatxell sumava els tres punts davant el Mutxamel en un partit que també es resolia en el temps de descompte. S’avançaven els del Poble Nou amb un gol de Joel (29’), arribant-se al descans amb 0-1. En la segona part, el Mutxamel igualava en el minut 59 i en el minut 94 Adrián Serrat marcava el gol que li donava el triomf al seu equip.

ALACANT CITY 1, ONDARENSE 2

L’Ondarense guanyava a l’Alacant City en un partit en el qual els tres gols es marcaven després del descans. S’avançava l’equip d’Ondara per mediació de Pepe Albert en el minut 75 i els locals empataven deu minuts més tard. I Javi Fernández li donava el triomf a l’Ondarense en el minut 96.

AT. SAN BLAS 1, BENIARBEIG 1

El Beniarbeig no va poder guanyar davant l’At. San Blas en un partit en el qual s’avançava en el marcador amb un gol de Mario anotat a cinc minuts del descans. En la segona part, l’At. San Blas aconseguia la igualada en el minut 54.

FINESTRAT 5, JOVENTUT PEDREGUER 1

El Joventut de Pedreguer perdia amb el Finestrat i ho feia per golejada. Els pedregueros van aguantar bé la primera part i van encaixar el seu primer gol en el minut 45. En la segona, el Finestrat eixia per totes i en sis minuts marcava tres gols (49’, 51’ i 55’) i sentenciava el partit (4-0). En el 64 marcava el cinqué i quatre minuts després els pedregueros anotaven el gol de l’honor per mediació de Ferran Ivars.