La Selecció Valenciana dels deniers Unay Ruescas i Gerard Casado -jugadors del Paidos Dénia- ha dit adeu al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Sub 12 en perdre amb Galícia (1-4) en l’últim partit de la fase de grups. El porter denier Unay Ruescas ha sigut un dels destacats del partit amb una gran actuació a baix pals.

Un partit que ha estat disputat i que s’ha resolt al tram final. S’han avançat els gallecs als cinc minuts però huit després han empatat els valencians. Mancant quatre minuts per al final els gallecs van trencar la igualada i després d’un córner(1-2). Antonio Puerto va decidir jugar amb porter-jugador per a intentar donar-li la volta al resultat i així classificar-se per a semifinals. Però la fortuna no ha acompanyat a la Valenciana ja que Galícia va aconseguir en l’últim minut dos gols, un d’ells de rebot.