La Selecció Valenciana en la qual han estat tres deniers, el seleccionador José Luis Mengual i els jugadors Roque Lobo (Dianense) i Carlos Herrera (Paidos) s’ha acomiadat del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Sub 14 amb victòria davant Canàries (0-4). Un triomf estèril ja que Murcia, que ha fet ple en els tres partits de grup, ha sigut la que s’ha classificat per a les semifinals. Malgrat la victòria la Valenciana marxa amb un sabor agredolç.

L’últim partit de la fase de grups ha tingut sabor denier, ja que el porter Roque Lobo -que ha sigut titular- ha sigut el millor del partit i Carlos Herrera ha marcat el primer gol del partit. La Valenciana ha anotat dos gols més en l’últim minut de la primera part (0-3). En la segona part l’equip de Mengual ha controlat el joc i ha marcat un gol més per a tancar el campionat amb un 0-4.