L’equip infantil masculí del Garbí Dénia s’ha proclamat campió provincial de Preferent en véncer en la final al Maristes Alacant per 32-23. Va donar la gran sorpresa davant un equip que era el gran favorit al títol, en estar invicte esta temporada i haver guanyat als deniers en els dos enfrontaments de lliga. Cal assenyalar que el Garbí va arribar a esta fase final provincial com a segon del seu grup, mentres que els altres tres participants ho van fer com campions dels seus respectius grups.

La final es va disputar el dissabte i els deniers en proclamar-se campions provincials van jugar el diumenge el partit d’encreuaments davant el Benidorm, quart classificat de Primera, encontre que van perdre (42-31).

GARBÍ DÉNIA 32, MARISTES ALACANT 23

El Garbí va anar de menys a més amb una defensa molt tancada, sense fissures i amb un atac pausat el que li va permetre arribar al descans amb cinc gols d’avantatge. En el descans l’entrenador denier, Adrián Carpi, els va dir als seus jugadors que no es posaren nerviosos davant un rival que els anava a estrényer molt. En la segona part, el Maristes Alacant va estrényer i al minut 15 es va col·locar a tan sols un gol. En eixe moment, els dianenses no es van posar nerviosos i van aprofitar el desgast físic del seu rival per a superar-los, van recuperar pilotes en defensa i van eixir al contraatac davant la impotència d’un rival que va veure com a poc a poc es van ser incrementat les diferències fins als nou gols.

Els infantils van comptar amb el suport incondicional dels aficionats del Garbí que no van parar d’animar-los i que després van celebrar el títol.

ELOI SALORT I JULIÁN FERNÁNDEZ, AMB LA SELECCIÓ VALENCIANA

Els jugadors del Garbí, Eloi Salort Pérez i Julián Fernández Bautista, van participar després del partit davant el Benidorm en la concentració de les Seleccions Valencianes cadet i infantil, respectivament. Per al vergerí Eloi esta és la seua tercera convocatòria, encara que la primera que ho fa amb la cadet, mentres que per a Julián és la primera. Esta concentració servix de preparació per a confeccionar les seleccions que competiran al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques (CESA).