La denovena jornada de lliga ha deixat dos empats i dos victòries per als comarcals. Al Grup 6, el Gorgos va empatar sobre la botzina amb el Pedreguer (2-2) mentres que Orba i Teulada Moraira van guanyar a Montaverner (3-1) i Beniopa (1-0), respectivament. Al Grup 7, el Benissa va fer taules amb el líder Intercity B (1-1). Amb estos resultats al Grup 6, Gorgos és tercer amb 41 punts; Orba, quint amb 36; Teulada Moraira, onzé amb 19; i Pedreguer catorzé amb 15. Al Grup 7, el Benissa és quint amb 34 punts.

GORGOS 2, PEDREGUER 2

Un gol sobre la botzina marcat per Jaume Signes va evitar la derrota del Gorgos al derbi amb el Pedreguer. Un partit en el qual els blavets van manar al marcador i els gaters van haver d’anar a remolc. El 0-1 va arribar al minut 6 per mediació de Pepe, resultat amb el qual es va arribar al descans. Al minut 49 Joan Signes va posar les taules (1-1) però al 84 Pepe va tornar a marcar per al Pedreguer (1-2). El definitiu empat a dos va arribar al temps de descompte per mediació de Jaume Signes.

ORBA 3, MONTAVERNER 1

L’Orba va véncer davant el Montaverner en un partit en el qual va superar al seu rival. Els taronja van inaugurar prompte el marcador, als 8 minuts, per mediació de Diego Melgar i al 43 Iván Giménez va posar el 2-0. El Montaverner va retallar diferències al 47 però Diego Melgar va marcar el definitiu 3-1 al 68.

TEULADA MORAIRA 1, BENIOPA 0

El Teulada Moraira va véncer al Beniopa per la mínima. El partit va estar disputat i no va ser fins a la segona part quan es va decidir gràcies al gol anotat per Josep Buigues al minut 60. Un gol que fet i fet li va donar els tres punts al seu equip.

BENISSA 1, INTERCITY B 1

El Benissa va empatar amb el líder Intercity B en un partit en el qual els gols es van marcar al primer temps. Es van avançar els benissers al minut 8 per mediació d’Álex Campos. A set del descans els visitants van empatar a un de penal. En la segona part, el marcador ja no es va moure.