El Dénia B és el nou líder del Grup 12 de la Tercera FFCV en guanyar en el derbi al Joventut Pedreguer (3-4) i en ajornar el seu partit el Benitatxell amb el Mutxamel B, encontre que es jugarà el 16 de març. Una jornada en la qual han guanyat, El Verger a l’Ondarense (0-2), Pego B al Campello B (0-2) i Orba B a l’Alacant City (0-2). El Beniarbeig ha tornat a perdre esta vegada davant el Foietes Benidorm (0-3). Amb estos resultats el Dénia B és primer amb 41 punts; Benitatxell, tercer amb 39; Pego B, sèptim amb 30; El Verger, octau amb 24; Joventut Pedreguer, nové amb 22; Orba B, dotzé amb 13; Ondarense, tretzé amb 10; Beniarbeig, quinzé amb 5.

JOVENTUT PEDREGUER 3, DÉNIA B 4

El Dénia B va guanyar al Joventut de Pedreguer en un duel que va tindre encarrilat (1-3) al minut 37 però que va veure com els pedreguers el van empatar al 65 (3-3). En la recta final del partit, Sergio Salvador va marcar el gol del triomf per als deniers. Els gols locals els van marcar Pau, Álex Martínez i Borja Durá; i els visitants Riascos (2), Rojas i Sergio Salvador.

ONDARENSE 0, EL VERGER 2

El Verger va començar dominant el derbi davant un Ondarense que a poc a poc va anar controlant el joc i que va acabar sense gols en la primera part malgrat haver-hi diverses ocasions. En la segona part l’expulsió del local Josep Bautista, al minut 78 va ser clau per al desenllaç del partit. Tres minuts després va marcar Pinchito el 0-1 i al descompte Franco Victoria el definitiu 0-2.

EL CAMPELLO 0, PEGO B 2

El Pego B va véncer al Campello en un partit disputat en el qual Fran va marcar al minut 45 el primer gol. En la segona part els rogets van incrementar la renda amb un gol en pròpia porta dels locals.

ALACANT CITY B 0, ORBA B 2

Dos gols de David José li van donar el triomf a l’Orba B davant l’Alacant City. El primer ho va marcar al minut 33 i el segon al 85.

BENIARBEIG 0, FOIETES 3

El Beniarbeig va perdre davant el Foietes en un duel en el qual el seu rival es va avançar al marcador al minut 32. En la segona a part l’equip de Benidorm va anotar dos gols més, el segon al 51 i el tercer al descompte.