El Benissa ha aconseguit un important triomf davant el cuer Agost, tres punts que deixen als benissers a un punt dels llocs de salvació. En la Lliga 6, el derbi entre Gorgos i Pedreguer ha acabat en taules mentre que Pego i Orba han perdut els seus partits.

AGOST 0, BENISSA 3

El Benissa s’ha retrobat amb el triomf i l’ha fet guanyant a Agost. Els benissers a més ho han fet de manera còmoda en un partit en el qual han sigut molt millors que el seu rival. Aitor, Isaac i Casares han anotat els gols després del descans.

GORGOS 1, PEDREGUER 1

El derbi comarcal, el segon consecutiu del Gorgos, s’ha resolt amb empat a un. L’encontre ha estat disputat. Els gaters s’han avançat en el marcador e del minut 51 per mediació de Lleó, i mancant cinc minuts per al final els *blavets han aconseguit el punt de l’empat. Amb aquest punt, el Pedreguer tanca una setmana redona en la qual ha sumat set punts, que li allunyen quatre punts de la zona de descens.

CONTESTÀ 4, PEGO 1

El Pego ha perdut el tercer partit de lliga contra el Contestà i a més l’ha fet caient de manera clara (4-1) en un partit en el qual s’avançaven els locals al caient del descans. En la segona part l’equip de Cocentaina ha eixit a resoldre el xoc i en sis minuts ha marcat dos gols. Kevin col·locava el 3-1 en el marcador en el minut 79, però cinc més tard el Contestà ha marcat el quart que ja no ha donat opcions als rogets.

ONTINYENT 1931 B 2, ORBA 1

L’Orba ha perdut davant l’Ontinyent 1931 B en el qual no ha merescut fer-ho. Els locals s’avançaven molt prompte, als tres minuts, però els taronges han reaccionat bé i Aliou ha empatat en el minut 8. A partir d’ací l’Orba ha tingut diverses ocasions clares per a posar-se per davant, fins i tot li han anul·lat un gol. Però no les ha aprofitades i al descans s’ha arribat amb el 1-1. En la segona part, el joc ha estat més igualat i els locals han marcat el gol de la victòria en el minut 78.