El Verger ha sigut l’únic equip de la Marina Alta que ha guanyat en la catorzena jornada de lliga en Segona Regional. En el Grup 11, el Joventut Pedreguer donava la sorpresa en empatar amb el líder FB Teulada Moraira. També acabava en taules l’altre derbi comarcal Beniarbeig-Benitatxell; mentre que l’Ondarense perdia amb Mutxamel B en el descompte.

En el Grup 11, El Verger és el tercer classificat amb 27 punts i està set punts del Beniopa que és segon i a huit del líder Safor Gandia.

En el Grup 13, el FB Teulada Moraira és el líder amb 34 punts, un més que el segon l’Alacant Enyeca. El Benitatxell és cinqué amb 26, l’Ondarense nové amb 20, el Beniarbeig dècim tercero amb 10 i el Joventut de Pedreguer catorzé amb 8.

EL VERGER 4, CONDE 0

El Verger aconseguia la tercera golejada consecutiva davant el Comte. Els vergerins van resoldre aquest duel després del descans. En la primera meitat van disposar d’ocasions però no les van materialitzar. En la segona part, Ferran Monzó va obrir la llanda en el minut 59. Després arribaven els punts d’Ochoa (65′) i Ventsilar (83), per a en el temps de descompte Ferran Monzó marcava el segon del seu compte particular, el definitiu 4-0.

JOVENTUT PEDREGUER 3, TEULADA MORAIRA 3

El Joventut Pedreguer a punt va estar de donar la campanada davant el líder FB Teulada en un partit disputada i en el qual es van marcar sis gols. Els pedregueros van arrancar molt bé el partit i a la mitja hora ja guanyaven 2-0 (Alex 14’ i Raúl 30’). Però els teuladins van reaccionar bé i abans del descans van igualar l’encontre (Anderson 36’ i Alessandro 41) i amb empat a dos finalitzava el primer temps. En la segona part, el FB Teulada s’avançava en el marcador (Josep Buigues 63′) però Ximo quatre minuts després anotava el definitiu 3-3.

BENIARBEIG 1, BENITATXELL 1

El Beniarbeig també estava a sorprendre el Benitatxell en l’altre derbi comarcal que acabava en taules en un partit disputat. Els locals s’avançaven molt prompte, als dos minuts amb un gol de Rubén. El Benitatxell no aconseguia doblegar a un rival que li plantava cara i li creava problemes. Però en el minut 52, Carrió anotava l’empat a un.

MUTXAMEL B 3, ONDARENSE 2

A l’Ondarense li volaven els tres punts en el temps de descompte. El equipo de Ondara mandaba en el marcador por 1-2 tras los goles de Domene (4′) y Travis (66′). Però el Mutxamel aprofitava les distraccions defensives per a igualar la contesa en el minut 90 i aconseguir el gol de la victòria en descompte.