El Xàbia ha tornat a guanyar tres mesos després i ho ha fet davant del SD Sueca (0-1) donant així la sorpresa de la jornada. També ha guanyat el Dénia a Canals en un partit que s’ha resolt en el temps de descompte; mentre que el Calp ha perdut amb L’Olleria. Després d’aquests resultats els xabiencs ixen dels llocs de descens, els deniers recuperen la sisena plaça gràcies als de Xàbia i el Calp és onzé.

SD SUECA 0, XÀBIA 1

El Xàbia ha aconseguit un important triomf davant el SD Sueca, el primer des que Julio Ivorra s’ha fet càrrec de l’equip. I ho és perquè ix dels llocs de descens i trenca una ratxa negativa, en la qual en els últimes deu jornades tan sols havia sumat dos punts. El gol d’Elian ha sigut suficient per a derrotar a un equip de la zona alta de la taula. Però els xabiencs han estat bé, i fins i tot han tingut diverses ocasions per a ampliar l’avantatge i sentenciar el partit, no l’han fet i han patit fins al final.

CANALS 1, DÉNIA 2

El Dénia ha resolt el duel davant el Canals en el temps de descompte. Els deniers que no han fet un bon partit han vist com el Canals, que ha sigut millor durant gran part de l’encontre, s’avançava en el marcador en el minut 75. Josep ha marcat el gol de l’empat en el minut 89 i en el 91 Nano ha marcat el gol del triomf.

CALP 1, L’OLLERIA 3

El Calp ha perdut amb L’Olleria, segon classificat, en un partit en què el seu rival s’avançava en el marcador en el minut 31. Omar ha aconseguit l’empat a un abans del descans (41’). En la segona part, els calpins han encaixat el 2-1 en el minut 55, i després del gol han intentat igualar el xoc però no l’han pogut fer i en el minut 85 els locals aconseguien el 1-3 que sentenciava el partit.