Gorgos, FB Teulada Moraira i Benissa són els tres equips de la Marina Alta que han començat la lliga guanyant en Segona FFCC. El Gorgos es va imposar a casa al Safor Gandia (2-0), el FB Teulada Moraira al Pedreguer en el derbi (2-1) i el Benissa golejava a l’At. Callosa (5-0). L’Orba va perdre a casa amb el Benifairó (0-1).

GORGOS 2, SAFOR GANDIA 0

El Gorgos va guanyar al Safor Gandia per 2-0. L’equip de Gata va superar al seu rival en un partit en el qual els gols els van marcar León al minut 33 i David Molines al 80. Els gaters van ser millors en aquest duel al Safor Gandia.

FB TEULADA MORAIRA 2, PEDREGUER 1

El FB Teulada Moraira va guanyar al Pedreguer en el primer derbi comarcal de la categoria d’aquesta temporada. Els teuladins van guanyar amb dos gols de Sergio Quesada, que va marcar als minuts 33 i 59. El Pedreguer va lluitar per aconseguir un resultat positiu però tan sols va poder marcar un gol, el de Carles al minut 74.

AT. CALLOSA 0, BENISSA 5

El Benissa es va despatxar a gust del seu rival At. Callosa. Una maneta li van fer els bensisers que van ser molt superiors al seu rival de principi a fi. Els gols els van anotar: Mixi (33’), Otis (43’), José María (60’), Jaume (65’) i Marius (77′).

ORBA 0, BENIFAIRÓ 1

L’Orba no va poder debutar amb bon peu en la lliga i va perdre per la mínima amb el Benifairó. Els taronja no van trobar el camí del gol davant un rival que va anotar l’únic gol del partit al minut 57 per mediació d’Eric.