Dénia B i Joventut Pedreguer són els dos únics equips de la comarca que van saldar amb triomf els seus partits, mentre que Pego B, Beniarbeig, Benitatxell i El Verger van sumar un punt. Els groguets es van imposar en el derbi a l’Ondarense (0-2) i els pedreguers al Mutxamel (4-2). L’altre derbi entre Benitatxell i El Verger van empatar a dos; també van empatar Beniarbeig davant l’Alacant City B (1-1) i el Pego B amb Iraklis A (2-2). L’Orba B va perdre amb el Monnegre (2-0).

ONDARENSE 0, DÉNIA B 2

El derbi Ondarense-Dénia es va saldar a favor dels deniers per 0-2. Els gols d’Héctor La Penya i Unai en els minuts 22 i 59 li van donar el triomf als groguets.

JOVENTUT PEDREGUER 4, MUTXAMEL 2

Alexandre amb un hat trick va ser clau per al triomf del Joventut Pedreguer davant el Mutxamel. Els pedreguers que van portar a manar en el marcador 3-0 van veure com els visitants van retallar diferències (3-2). Però a falta deu minuts Alexandre va anotar el quart. El tercer gol local va ser obra de Ximo.

BENITATXELL 2, EL VERGER 2

El derbi comarcal va acabar en taules. El Verger es va avançar prompte en el marcador per mediació de Pinchito (6’). En el 23 va empatar Just però deu minuts després Pinchito va desfer el 1-2. Adrián Serrat al minut 54 va posar el definitiu empat a dos.

ALICANTE CITY B 1, BENIARBEIG 1

El Beniarbeig va sumar un punt en el seu desplaçament a Alacant. Es va avançar en el marcador als 20 minutos per mediació de David Guerri. En la recta final de la trobada l’equip local va aconseguir el punt de l’empat.

PEGO B 2, IRAKLIS A 2

El Pego B va empatar a casa davant el Iraklis A en un partit en el qual va meréixer més. Els rogets que es van avançar en el marcador per mediació d’Alexandreu (42’) van veure com els visitants li van donar la volta al resultat en dos minuts (55’ i 57’). Alexandreu va posar l’empat definitiu al 71’.

MONNEGRE 2, ORBA B 0

L’Orba B no va poder amb el Monnegre que va marcar els seus gols en moments claus. El primer a cinc minuts del descans i el segon al minut 59. Els taronja ho van intentar però no van estar encertats de cara a porta.