El FB Dénia A ha començat la lliga amb triomf. L’equip que la passada temporada va conquistar la Lliga Plata, ha tornat amb força, guanyant per golejada al Ciutat d’Alcoi A (0-8). Una golejada que ha col·locat a les denieres primeres de grup. Aquesta temporada milita en el Grup 6 de la Lliga Juvenil-Cadet Valenta, grup que està format per jugadores juvenils.

El FB Dénia A va ser superior al seu rival de principi a fi. I ho va demostrar des del xiulet inicial. Lucía Palacios va inaugurar el marcador al minut 1. Dos gols de Libby Jo en els minuts 14 i 34 i un altre de Naiara Moreno al 34 van deixar un clar 0-4 en el marcador al descans. En la segona part, les groguetes van eixir amb força i als dos minuts de la represa Libby Jo va aconseguir el seu hat trick (0-5). Al minut 49, Elsa Peretó va marcar el sisé i al minut 60, Ana Higueras el seté. El compte golejador la va tancar Zaira Pacceta al 62 anotant el huité.