En la quarta jornada de lliga del Grup 10 es van disputar dos derbis comarcals: Dénia B-Joventut Pedreguer i El Verger-Ondarense. Els deniers, que fins al derbi comptaven tots els seus partits per victòries, no van poder amb els pedreguers (0-0) i van cedir els seus dos primers punts del campionat. Els vergerins van véncer amb folgança als ondarencs (4-1), que unit a l’ensopecs dels groguets, permet al Verger col·locar-se primer en la taula, encara que empatat amb el Dénia B a 10 punts. A més, en aquesta jornada, el Benitatxell va guanyar, el Pego B va empatar mentre que Beniarbeig i Orba B van perdre.

La classificació està així: El Verger i Dénia B, 10 punts; Foietes, 9; Monnegre, Benitatxell i Finestrat, 7; Joventut Pedreguer, 6; Iraklis i Pego B, 5; Alacant City B, 4; Ondarense, 3; Mutxamel B, El Campello B i Beniarbeig, 1; Orba B, 0.

DÉNIA B 0, JOVENTUT PEDREGUER 0

El Dénia B no va poder amb el Joventut Pedreguer, equip que també està invicte, en un derbi que va finalitzar sense gols. Els dos equips van disposar d’ocasions per a emportar-se els tres punts però els va faltar punteria.

EL VERGFER 4, ONDARENSE 1

Un hat tric de Pinchito, jugador que va ser la peça clau del partit, va permetre al Verger emportar-se el derbi i sumar tres punts que li valen el primer lloc en la taula. El davanter denier va marcar els dos primers gols al primer temps i quan semblava que al descans d’arribaria amb el 2-0, Ferran Ivars marcava el 2-1. En la segona part, Pinchito va tornar a veure porta i va posar terra pel mig, davant un Ondarense que ho va intentar però que no va poder davant un rival que va marcar el quart en l’últim minut per mediació d’Expósito.

MUTXAMEL B 0, BENITATXELL 2

El Benitatxell va guanyar al Mutxamel B amb gols de Marc Roselló (16’) i Pablo Irigoyen (70’). Els del Poble Nou van doblegar a un rival que no li va posar les coses fàcils.

PEGO B 0, EL CAMPELLO B 0

El Pego B va sumar un nou punts davant El Campello B en un partit en el qual li va faltar punteria. Els rogets no van poder batre la porteria contrària malgrat intentar-ho davant un rival que no va fer concessions.

ORBA B 2, ALICANTE CITY B 3

L’Orba B es va avançar en el marcador per mediació de Borja Araque però els visitants li van donar la volta al marcador i es van col·locar 1-3 en el minut 63. Daniel Franco va reduir diferències sis minuts després, la qual cosa li va donar a les als taronja per a anar per l’empat però al final no el van aconseguir.

FOIETES B 5, BENIARBEIG 1

El Beniarbeig li les prometia feliços quan Rubén Fornés marcava el 0-1 al minut 6. Però tres gols dels locals en els últims minuts del primer temps ho va canviar tot. Després van arribar els altres dos gols més del Foietes en tot just quatre minuts que van tancar el partit al minut 72.