La primera jornada del Grup 10 de la lliga cadets, en el qual estan EMF UD Benissa i FB Dénia B, ha tingut sort dispar per als dos equips. Les benisseres ha guanyat a domicili al Racing Sant Joan per 0-5, mentre que les denieres han perdut a casa amb el CF Alacant Per 1-6.

RACING SAN JUAN 0, EMF UD BENISSA 5

L’EMF Benissa va guanyar amb solvència al Racing Sant Joan en un partit que va deixar vist per a sentència al descans. Paula Terrats va obrir el marcador al minut 8. Després van arribar els gols de Daniela Gómez (15’) i Britt Rovers (22’), que van posar el 0-3 al descans. En la segona part, Marta Llobell als tres minuts de la represa i Claudia Bern al minut 55, van marcar els altres dos gols per a signar el 0-5.

FB DÉNIA B 1, CF ALICANTE 6

El FB Dénia B no va poder iniciar el campionat amb triomf i va perdre a casa davant el CF Alicante (1-6). Les visitants es van avançar en el marcador en el minut 5, però Nour va posar el 1-1 en el marcador al 17. Les alacantines van aprofitar distraccions defensives per a marcar tres gols abans del descans (1-4). En la segona part, les denieres ho van intentar però no van poder davant un rival que va anotar dos gols més per a liquidar el partit.