El Pego va aconseguir una importantíssima victòria davant el Cullera que li dona aire i li deixa tres punts per dalt de la permanència. Importantíssima perquè ha guanyat a un rival directe encara que va faltar la guinda, guanyar per més de dos gols i així tindre a favor l’average particular, ja que allí van perdre per 2-0. El Pego amb este triomf és dècim amb 24 punts.

PEGO 3, CULLERA 2

El Pego va véncer a un Cullera que es va posar per davant als sis minuts. Així que va haver d’anar contracorrent. Carles va aconseguir empatar en el minut 16 i Kevi va posar al seu equip per davant al 39 (2-1). Als deu minuts de la represa els visitants van marcar l’empat a dos. Els rogets van tindre ocasions però el gol no va arribar fins que al minut 83 Kevin va anotar el 3-2 definitiu.