La setena jornada de lliga s’ha saldat amb dos triomfs i dues derrotes dels equips de la comarca que militen en Primera Regional. El Pego ha guanyat al Pedreguer en un derbi que s’ha resolt per 3-1. L’altra victòria l’ha aconseguida el Gorgos davant el Benifairó, mentre que l’Orba i Benissa han perdut a casa davant Oliva i Mutxamel.

Després d’aquesta setena jornada, Pego, Gorgos i Orba estan en la part alta de la taula. Els pegolins són segons, amb 18 punts; els gaters cinquens amb 14 i els orbencs sisens amb 10. El Pedreguer per contra és penúltim classificat amb 4.

PEGO 3, PEDREGUER 1

Segon derbi disputat en el Cervantes i segon segon triomf. El Pego ha resolt el seu compromís davant el Pedreguer i ho ha fet en un duel que ha estat equilibrat en el primer temps. Després del descans els rogets han sigut millors que els blavets, on han manat en el camp i han superat a un rival que no ha pogut aguantar. David avançava als locals en el minut 12 i Juanito empatava en el 42 en transformar un penal. En la segona part, el Pego ha ampliat el seu avantatge amb dos gols de Cambronero en els minuts 51 i 63, que han sentenciat el derbi.

BENIFAIRÓ 0, GORGOS 2

Dos gols marcats per Eric i Gabri li han donat la victòria al Gorgos davant el Benifairó. Els gaters han superat a un rival que no li ha posat les coses fàcils. En la primera part, el Gorgos ha aconseguit marcar en el minut 29. Amb el 0-1 s’ha arribat al descans. En la segona part el Benifairó ha buscat l’empat però no l’ha aconseguit. En el minut 89 el Gorgos marcava el 0-2 que sentenciava el partit.

ORBA 1, OLIVA 3

L’Orba ha perdut davant l’Oliva en un partit que ha tingut controlat fins que els visitants s’han quedat amb un menys en el minut 42. Fins a aqueix instant l’Orba ha tingut tancat a l’Oliva en la seua parcel·la, ha aprofitat una jugada a pilota parada per a posar-se per davant en el marcador, gol de Jorge “Negre”. Però després de l’expulsió l’Oliva s’ha tancat arrere i ha “matat” a l’Orba al contraatac, aconseguint en cinc minuts donar-li la volta al resultat.

BENISSA 1, MUTXAMEL CF 3

El Benissa ha perdut davant el Mutxamel en un duel que els visitants han encarrilat en el primer temps, amb gols marcats en els minuts 6 i 21. En la segona meitat el Benissa ha intentat reduir diferències davant un rival que ha defensat el seu avantatge. En el minut 78 l’ha aconseguit per mediació d’Aitor Carrió però quatre minuts després el Mutxamel ha anotat el 1-3 definitiu.