La setena jornada de la lliga en Segona Regional ha deixat dos resultats que destaquen sobre tots. En el Grup 11, la primera derrota del Verger, i en el Grup 13, la primera victòria del Joventut de Pedreguer. L’altre triomf d’un comarcal l’aconseguia el Benitatxel, mentre que FB Teulada-Moraira i Ondarense empataven. I l’altra derrota la va patir el Beniarbeig.

En el Grup 11, Safor Gandia és el líder amb 21 punts, seguit de Beniopa amb 18, i El Verger amb 15.

En el Grup 13, els tres primers classificats són equips de la Marina Alta. El líder continua sent FB Teulada Moraira amb 17 punts, mentre que Ondarense i Benitatxell són segon i tercer, respectivament, encara que estan empatats a 16. El Joventut Pedreguer és tretzé amb 5, mentre que el Beniarbeig és catorzé amb 3.

BENIOPA 2, EL VERGER 1

El Verger collia la seua primera derrota davant un rival directe per a aconseguir l’ascens, el Beniopa per 2-1. I això que s’avançava en el marcador en el minut 11 per un gol de Ferran Monzó. Però l’alegria li durava poc ja que tres minuts després empataven els locals. La igualtat es va desfer en el minut 59, quan el Beniopa aconseguia el segon i definitiu gol. El Verger va intentar empatar l’encontre però els seus esforços van ser estèrils.

AT. SAN BLAS 1, JOVENTUT PEDREGUER 4

El Joventut Pedreguer aconseguia el primer triomf davant l’At. Sant Blas en un partit en el qual li va donar la volta al marcador en onze minuts. Els locals s’avançaven en el marcador en el minut 30, però Lucas Martínez (35’), Iván Álvarez (37’) i Borja Durá (44’), van deixar el marcador en 1-3 al descans. En la segona part, Ximo García va completar la golejada anotant el quart per als pedreguers.

MARISTES ALACANT 3, FB TEULADA MORAIRA 3

El FB Teulada Moraira empatava amb el Maristes Alacant un partit en el qual va anar a remolc des de l’inici. Els teuladins van encaixar dos gols en els primers quatre minuts però van aconseguir sobreposar-se i en el minut 30, Fernando Munera col·locava el 2-1. En la segona part, el Maristes ampliava el seu avantatge (3-1) però de nou el Teulada Moraira aconseguia igualar la trobada amb gols d’Alejandro Campayo (80’) i Anderson (86’).

GIMNÀSTIC SANT VICENT 2, ONDARENSE 2

L’Ondarense no va poder passar de l’empat davant el Gimnàstic Sant Vicent en un partit en què s’avançava dues vegades en el marcador amb gols de Josep Bautista (16) i Pepe Albert (47). I en dues ocasions els locals aconseguien la igualada amb dos gols de Sòria en els minuts finals de cada període (43’ i 80’).

FOIETES 2, BENITATXELL 3

Un gol d’Adrián Serrat en el temps de descompte li donava el triomf al Benitatxell davant el Foietes Benidorm. El Benitatxell es va avançar dues vegades en el marcador amb gols d’Adrián Serrat (17’) i Jorge Rafael (25’) però dues vegades els benidormers aconseguien empatar (20’ i 47’). Quan semblava que l’encontre anava a finalitzar amb empat, arribava el gol de la victòria.

IMMACULADA 5, BENIARBEIG 2

Nova derrota del Beniarbeig, aquesta vegada davant l’Immaculada en un partit que va estar equilibrat en el primer temps. Es van avançar els locals en el minut 19 però en el 28 Heyner Eliu aconseguia l’empat. En la segona part, els locals van aprofitar millor els seus ocasione aconseguint quatre gols, mentre que el Beniarbeig anotava el segon per mediació de Luis Enrique.