La desena jornada de la lliga en el Grup 3 de la Preferent s’ha saldat amb una victòria i dos empats per als equips de la Marina Alta. El Dénia ha guanyat a l’Alberic, un rival directe i amb aquesta victòria s’ha col·locat seté. El Xàbia no ha pogut passar de l’empat davant el Promeses Sueca en un duel en què li ha faltat punteria, mentre que el Calp tampoc ha pogut passar de l’empat amb el cuer Muro.

DÉNIA 3, ALBERIC 1

El Dénia s’ha imposat a l’Alberic en un partit en què ha sigut resolutiu. No ha fet un bon partit i en la primera part les forces han estat equilibrades. En la segona, l’entrada de Panucci li ha donat aire als groguets, que s’han avançat en el marcador en el minut 70 per mediació del debutant Palau. Quatre després han empatat els visitants però l’alegria els ha durat un sospir perquè Panucci ha fet el 2-1. Faltant set minuts per al final l’àrbitre ha parat el partit i ha demanat la presència policial perquè hi havia un grup d’aficionats darrere de la porteria visitant. Després s’ha représ el partit i en el minut 90, Carlos Ribes ha marcat el 3-1 que certificava la victòria grogueta.

XÀBIA 1, PROMESES SUECA 1

El Xàbia ha fet taules amb el Promeses Sueca en un partit en qué ha jugat bé però en el qual no ha tingut punteria. Fins a tres clares ocasions ha tingut Mario per a marcar però no les ha aprofitades. La primera part ha acabat sense gols. Als tres minuts de la represa Cabo marcava el 1-0. Els visitants han aprofitat una distracció defensiva per a anotar l’empat en el minut 55. Els xabiencs ha buscat el gol de la victòria però han demostrat que tenen la pólvora mullada.

S’ha guardat un minut de silenci per la defunció de Rubén Pla Martínez, exjugador i capità del Xàbia, així com entrenador de l’Escola.

CALP 1, MURO 1

El Calp no ha pogut passar de l’empat davant el cuer Muro en un partit en què ha jugat millor que el seu rival però en què li ha tornat a faltar encert en els metres finals. Els gols han arribat en la recta final del partit. S’han avançat els visitants en el minut 86 per mediació de David. Els calpins amb el marcador en contra s’han bolcat a la recerca de l’empat i al final ha obtingut el premi en marcar Omar el 1-1.