Jornada positiva per als equips de la Marina Alta que militen en Primera Regional. Tres victòries, un empat i tan sols una derrota ha sigut el balanç d’aquesta vint-i-una jornada. El Pego s’ha retrobat amb el triomf dues jornades després i l’ha fet golejant a L’Alcúdia de Crespins. L’Orba li ha guanyat per la mínima al Montaverner (1-0), que sumada a la victòria del Gorgos davant el Contestà (2-3) li col·loca quart empatat a punts amb l’equip de Cocentaina i manté així totes les aspiracions d’aconseguir l’ascens. El Benissa ha aconseguit un valuós punts amb el Polop, tercer classificat. I el Pedreguer ha pogut donar la sorpresa amb el líder Benigànim i ha perdut per 2-0. Amb aquests resultats en el Grup 6 el Pego és segon classificat amb 44 punts, l’Orba és quart amb 37, el Gorgos huité amb 40 i el Pedreguer dotzé amb 23. En el Grup 7, el Benissa és dotzens amb 23 i està tres punts per dalt del descens.

L’ALCÚDIA DE CRESPINS 0, PEGO 4

El Pego, després de dues derrotes consecutives, s’ha retrobat amb el triomf davant L’Alcúdia de Crespins. Els rogets han sigut superiors a un rival que ha plantat cara en el primer temps. En el segon han sigut molt superiors i han marcat tres gols per a arredonir la golejada. Els punts els han marcats Francesc (37’), Jorge (65’ i 68’) i Jordi (74’).

ORBA 1, MONTAVERNER 0

L’Orba ha guanyat al Montaverner en un partit lent i sense ritme. En la primera part els visitants s’han tancat arrere i no han deixat espais. En la segona part, l’Orba ha fet un joc més vertical, han circulat més ràpid la pilota i en el minut 60 Aliou ha marcat de cap l’únic gol del partit després d’una bona jugada d’Iván Giménez i Carlos. D’ací al final els taronjas han pogut marcar el segon però no han estat fins de cara a porta.

CONTESTÀ 2, GORGOS 3

El Gorgos ha donat la sorpresa en guanyar al Contestà, tercer classificat. Els gateros han aconseguit remuntar el gol encaixat en el minut 9 amb dos gols de León (13’ i 44’), per la qual cosa al descans s’ha arribat amb 1-2. En la segona part, el Contestà ha empatat en el 63’ però Raúl Torres sis minuts després ha marcat el gol del triomf per a l’equip de Gata.

BENISSA 1, POLOP 1

El Benissa ha aconseguit un valuós punts davant el Polop, tercer classificat, en un partit en el qual el seu rival s’avançava en el marcador en el minut 23. Un minut després Adrián Ivars ha aconseguit el tant de la igualada. En la segona part els dos equips han tingut les seues opcions però al final el marcador no s’ha mogut.

BENIGÀNIM 2, PEDREGUER 0

El Pedreguer ha fet un bon partit davant el Benigànim però la sort no li ha acompanyat. Els blavets encaixaven el primer gol de penal i al caient del descans en una jugada desgraciada Óscar marcava en pròpia porta. En la segona part, l’equip de Guillermo Santos Juanes l’ha intentat amb bones accions per la banda però no ha pogut fer-li mal a un Benigànim al qual no han deixat fer el seu joc i que no ha estat còmode.