Els Poblets passarà a la història d’ACYDMA per ser el primer campió de la Supercopa, títol que conquistava el dissabte a La Xara en véncer en la final a Marina Cuines (2-1). Els Poblets arribava a la final en véncer en semifinals a Baleària (2-0) i Marina Cuines en guanyar ni més ni menys que al líder indiscutible de la lliga, Stilos Ràfol (3-6).

La primera edició de la Supercopa d’ACYDMA s’ha disputat a La Xara els dies 2, 3 i 4 de març. Un torneig que ha nascut per a quedar-se i que serà itinerant, és a dir, que cada any es jugarà en un poble diferent. La competició la juguen els huit primers classificats de la lliga: Stilos Ràfol, Marina Cuines, Llenceria Bámbola, Els Poblets, Bodegas Aguilar, Baleària, Gata i Café La Vía i Otros.

El divendres es jugaven els altres dos partits de quarts de final, Els Poblets-Gata i L. Bámbola-Baleària. En el primer partit Els Poblets guanyava a Gata per 6-3 mentre que en el segon, Baelària vencia a l’equip de La Xara per 1-2.

Les semifinals i la final es jugaven el dissabte a la vesprada. En la primera semifinal, Marina Cuines eliminava al líder Stilos Ràfol (3-6) i en la segona Els Poblets a Baelària (2-0). Després de les semifinals es jugava la gran final en la qual Els Poblets guanyava a Marina Cuines en un partit que va tindre controlat Els Poblets en el primer temps i arribava amb avantatge al descans (1-0). En la segona part, Els Poblets va mantindre l’avantatge i en la recta final del partit és quan el partit cobrava més emoció, en marcar Marina Cuines l’empat a un. Però l’alegria als deniers li durava poc perquè un minut després Els Poblets marcava el segon. Després del gol va poder incrementar la renda però no el va aconseguir davant un Marina Cuines que va lluitar fins al final per aconseguir l’empat.

El regidor d’Esports de La Xara, Juan Naranjo, i el representant d’ACYDMA, Vicente Pons, van ser els encarregats de repartir els trofeus després de la final.