Dénia i Calp es deixaven dos punts en la vint-i-cinquena jornada de lliga davant CDSB Ontinyent (3-3) i Promeses Sueca, respectivament, mentre que el Xàbia perdia davant el Castellonse (3-1). Amb aquests resultats els groguets són huitens amb 34 punts després de ser superat en la taula pel Carcaixent, mentre que Calp i Xàbia estan empatats a 27 punts i estan a set de la huitena plaça.

CDSB ONTINYENT 3, DÉNIA 3

El Dénia deixava passar una gran oportunitat de sumar la victòria davant el CDSB Ontinyent. Els groguets van marxar al descans amb dos gols de desavantatge (2-0). En la segona part es van posar les piles i aconseguien remuntar amb els gols de Nano (48’), Cristian Panucci (54’) i Fede (65) però no van saber tancar el partit davant un rival que aconseguia el punt de l’empat a deu del final.

PROMESES SUECA 3, CALP 3

Tres quart del mateix li passava al Calp que també aconseguia remuntar un 1-0 en contra i col·locar-se amb avantatge en el marcador amb els gols de Meji (47’ i 66’) i Xavi (47’). Però en la recta final de l’encontre els suecans van aconseguir aprofitar les fallades defensives calpines per a aconseguir el 3-3 definitiu.

CASTELLONENSE 3, XÀBIA 1

El Xàbia va tindre opcions de puntuar davant el Castellonense ja que Cabo va tindre en les seues botes l’empat a dos però en futbol quan perdones s’acaba pagant i això és el que passava. Que faltant deu minuts per al final, Cabo marcava el 2-1, i poc després tenia una gran oportunitat que no va poder aprofitar. El Castellonense no perdonava la seua i en l’últim minut aconseguia el definitiu 3-1.