El Pego ha guanyat al Simat per 2-1 i suma així la seua tercera victòria consecutiva. El Pedreguer ha empatat amb el R. Gandia i continua invicte enguany. La millor notícia per als blavets ha sigut el retorn del porter Gauchi, que ha tornat a jugar sis mesos després de la seua lesió.

PEGO 2, SIMAT 1

El Pego s’ha imposat al Simat en un partit en el qual ha sigut millor que el seu rival. Els rogets s’avançaven al marcador al minut 22 amb el gol de Germán. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans. En la segona part, Kevin ha incrementat la renda en el minut 59 (2-0). El Simat ho ha intentat i en el temps de descompte ha aconseguit marcar el gol de l’honor.

PEDREGUER 1, R. GANDIA 1

El Pedreguer ha empatat amb el R. Gandia en un partit en què ha pogut perdre però també guanyar en l’últim sospir. Els blavets s’han avançat al marcador per mediació de Juanito al minut 27. Després del gol els visitants han reaccionat i han pogut aconseguir l’empat abans del descans. En la segona part, el R. Gandia ha eixit a la recerca de l’empat, i l’ha aconseguit al minut 77. Després del 1-1 ocasions per a l’un i els altres, l’última per als blavets que s’ha anat alt per molt poc.