El Pego ha fet un pas avant per a allunyar-se dels llocs de descens en guanyar al Canals (3-2). Un pas que té que engrandir el dimecres davant el Muro, un altre rival directe en la lluita per la permanència. És el partit corresponent a la jornada ajornada per l’incendi de Campanar a València i els punts en joc són vitals per a tots dos equips. Els rogets tenen tres punts més que el Muro pel que si guanyen li trauran sis i tindrà el gol average al seu favor, que tal com estan les coses d’ajustades, el gol average pot decidir el descens o la salvació al final del campionat. En el partit de la primera volta, jugat al Cervantes, el Pego va guanyar 3-2, per la qual cosa és important sumar perquè si ho fa l’average amb el Muro el tindrà guanyat.

El partit es juga en el camp La Llometa de Muro d’Alcoi el dimecres a les 20.30 hores.

PEGO 3, CANALS 2

Un gol a tres minuts del final li va donar al Pego els tres punts en un partit que va ser una muntanya russa. Els rogets van marxar al descans manant al marcador gràcies al gol de Carles Font al minut 29. En la segona part van ampliar l’avantatge al 50 per mediació de Cambronero (2-0), però els visitants van aconseguir empatar al minut 86. L’alegria al Canals li va durar ben poc perquè un minut després Pedro aconseguia el gol de la victòria.

La classificació general per la part baixa està així: Pego amb 28 punts; CDSB Ontinyent, 27; Sia Academy, 26; Muro i Canals, 25; Cullera, 22; i Alginet, 8.