L’Ondarense ha perdut el seu primer partit de lliga amb el Novelda Unió (3-1) però seguix líder del Grup 4 de Segona Regional. Les ondarenses tenen 39 punts i li trauen tres d’avantatge a La Nucia i sis al Novelda Unió, que són segon i tercer respectivament. La Nucia no ha jugat davant l’At. San Miguel, partido que es disputarà el diumenge 7 de abril.

El pròxim cap de setmana no hi haurà jornada per la festivitat de Setmana Santa. La competició tornarà a reprendre’s el 14 d’abril, jornada en la qual l’Ondarense rep a casa al Foietes Benidorm.

NOVELDA UNIÓ 3, ONDARENSE 1

Primera derrota de lliga de l’Ondarense davant el Novelda Unió en un partit que les locals es van avançar prompte al marcador. Als dotze minuts van marcar el primer gol i al 25 el segon. L’equip d’Ondara va reduir diferències al minut 29 per mediació de María Masanet i al descans es va arribar amb 2-1. En la segona part, l’Ondarense ho va intentar però no va aconseguir marcar. Sí que ho va fer el Novelda Unió al minut 73 per a posar el definitiu 3-1 al marcador.