El Dénia ha guanyat al Tháder i ha sigut l’únic equip de la comarca que ha sumat els tres punts (3-1) en la vint-i-tresena jornada del Grup Sud de la Lliga Comunitat. El Calp ha punxat a Santa Pola i ha perdut una bona ocasió per a col·locar-se tercer en la taula. El Xàbia ha sumat un punt davant el Redován, que li val de ben poc i està a cinc punts de la salvació.

DÉNIA 3, THÁDER 1

El Dénia ha fet els deures i ha guanyat al Tháder. Els deniers que han obert el marcador per mediació de Cristian Panucci de penal al minut 41. El 1-0 feia justícia perquè els groguets eren millors que el seu rival. En la segona part, Óscar López ha anotat el segon al minut 50 (2-0). El Tháder que no ha llançat la tovallola ha aconseguit reduir diferències al 79 (2-1). Enrique Sirerol ha anotat el definitiu 3-1 al minut 92.

El Dénia amb esta victòria és dècim amb 30 punts i està nou punts per damunt del descens i a set del tercer classificat que és l’Eldense B.

SANTA POLA 2, CALP 1

El Calp ha perdut amb el Santa Pola en un partit en el qual no ha fet un bon partit. El Santa Pola, molt necessitat de punts, ha aconseguit doblegar als verds que han encaixat el primer gol al minut 34. Amb el 1-0 s’ha arribat al descans. En la segona part, ha sigut un voler i no poder dels calpins que han vist com els locals han sentenciat el partit al 72.

El Calp amb esta derrota seguix quart a un punt de l’Eldense B que és tercer i té un punt més que l’Independent Alacant que ha guanyat al Callosa.

XÀBIA 1, REDOVÁN 1

El Xàbia ha empatat amb el Redován en un partit en el qual necessitava la victòria per a acostar-se als llocs de permanència. Els blanc-i-rojos no han pogut davant un rival que s’ha posat per davant al minut 67. Mancant sis minuts per al final, Javi Hernández, ha marcat el definitiu empat a un.

El Xàbia seguix cuer amb 18 punts i seguix a cinc punts del Callosa que és l’equip que marca la salvació.