Quatre jornades i quatre victòries converteixen al Pego en el líder indiscutible del Grup 6. Els rogets, que el dissabte estrenaven la samarreta del centenari del club, s’han pres la revenja davant l’Orba de la Copa Nostra, on van ser eliminats pel conjunt taronja, equip al qual han guanyat per la mínima (1-0).

La quarta jornada ha sigut positiva per als equips de la Marina Alta. Els altres dos equips que militen en aquest grup també han sumat, encara que només un punt, el Pedreguer davant el Simat (1-1) i el Gorgos davant el R. Rafelcofer (1-1). En el Grup 7, el Benissa també ha aconseguit el triomf davant el Salesinanos Alacant (0-1).

PEGO 1, ORBA 0

Gran ambient festiu en el Cervantes per a veure el partit davant l’Orba. La presentació de la samarreta del Centenari, -blanc i blava- i la interpretació de l’himne del Pego per primera vegada per la Agrupació Musical de Pego, van ser els actes que es van realitzar en els prolegòmens de la trobada. Quant al partit, el Pego ha dominat territorialment però sense profunditat, ha tingut més possessió de pilota però cap ocasió de gol. L’Orba ha estat bé arrere no deixant maniobrar als davanters locals. El gol roget arribava en el minut 56 per mediació de Maverik. L’Orba ha pogut empatar pocs minuts després en una jugada en la qual la pilota s’ha estavellat en el pal. En resum, molt de toc del Pego i poca profunditat en un duel en el qual el més just era l’empat.

PEDREGUER 1, SIMAT 1

El Pedreguer ha empatat davant el Simat en un partit en el qual cada equip ha dominat un període. Els visitants han sigut millors en la primera part i han disposat d’ocasions per a marcar però les intervencions de Najib ho han envitado i amb el 0-0 s’ha arribat al descans. En la segona part ha canviat el guió. El Pedreguer ha estat millor i s’ha avançat en el marcador amb un gol de Guerri (50’). El gol li ha donat ales als pedreguers que han buscat el segon però no ha sabut rematar la faena. El Simat no s’ha rendit i en la recta final del partit ha aprofitat un lliure directe per a marcar el gol de l’empat.

R. RAFELCOFER 1, GORGOS 1

El Gorgos ha tingut el triomf a les seues mans però no aprofitat un penal a favor en el minut 80, penal que ha parat el porter local. L’equip de Gata ha aconseguit un punt en un encontre en el qual el Rafelcofer s’ha avançat en el marcador en el minut 38. Amb el 1-1 s’ha arribat al descans. En la segona part el Gorgos ha buscat de la igualada i en el minut 75 l’ha aconseguida amb un gol de Christopher. Després ha desaprofitat el penal i el marcador ja no s’ha mogut.

SALESIANOS ALICANTE 0, BENISSA 1

El Benissa ha guanyat per la mínima al Salesians Alacant, triomf que li permet escalar tres llocs en la taula i col·locar-se en desena posició. El partit ha estat igualat i la primera part ha finalitzat sense gols. En la segona, els benissers han aconseguit marcar en el minut 57 per mediació de Jaume Doménech el 0-1, resultat amb el qual ha finalitzat el partit.