Calp i Xàbia s’han retrobat amb el triomf en la setena jornada de lliga en la qual el Dénia ha perdut. Els calpins han guanyat al CDBS Ontinyent (1-2), els xabiencs al Carcaixent (0-1) i els deniers han perdut amb el Castellonenc (2-1).

CDSB ONTINYENT 1, CALP 2

El Calp s’ha imposat al CDSB Ontinyent en un partit en el qual s’ha avançat en el marcador en el minut 11 amb un gol d’Ayala. Els locals han aconseguit empatar en el minut 19 per mediació d’Alberto. Amb l’u a un s’ha arribat al descans. En la segona part els calpins han buscat el gol de la victòria i l’han aconseguit al final del partit per mediació de Cosmin.

CARCAIXENT 0, XÀBIA 1

El Xàbia ha guanyat al Carcaixent en un partit en el qual ha sigut el just vencedor. Els xabiencs han estat millor que un rival que ha jugat amb deu des del minut 34. Al descans s’arribava amb empat a zero a pesar que l’equip de Juan Carlos ha tingut diverses ocasions per a posar-se per davant en el marcador. En la segona part el Xàbia ha controlat el joc, als quatre minuts s’ha posat per davant en el marcador. Després ha tingut diverses per a incrementar la renda i no ho ha fet davant un Carcaixent que en la recta final del partit ha buscat l’empat a pilota parada però Tonet ha estat bé.

CASTELLONENSE 2, DÉNIA 1

El Dénia ha perdut davant en una trobada que ha estat condicionat per l’expulsió de Nano en el minut 43. El Castellonense s’ha posat per davant en el marcador en el minut 30. Amb el 1-0 s’ha arribat al descans. En la segona part els deniers han treballat bé no deixant realitzar als locals el seu joc. En el minut 72, Fede ha anotat el gol de l’empat però l’alegria li ha durat poc als groguets, que han vist com quatre minuts després el Castellonense ha marcat el gol de la victòria després d’un desajustament defensiu en la treta d’un còrner.