Cinc dels equips de la Marina Alta que militen en Segona Regional estan tenint un inici de lliga magnífic. En el Grup 13, Benitatxell i FB Teulada Moraira són colíders del Grup 13, empatats a punts amb el primer classificat Alacant Enyeca a 10 punts. A un punt d’ells està el Ondarense, que és el quart classificat. En el Grup 11, El Verger segueix amb el ple de victòries, tres partits jugats, tres guanyats.

BENITATXELL 3, GIMNÀSTIC SANT VICENT 0

El Benitatxell s’ha imposat al Gimnàstic Sant Vicent en un partit que ha dominat. El primer gol l’ha marcat Leonardo en el minut 35. Els altres dos gols han arribat en la recta final del partit. Gianluca ha fet el 2-0 i Antonio Sánchez el 3-0 definitiu.

FB TEULADA MORAIRA 2, FINESTRAT 1

El Teulada Moraira ha aconseguit una sofrida victòria davant el Finestrat en un partit que s’ha resolt en el minut 81. Campayo ha avançat als teuladins en el minut 34 i quatre minuts més tard han igualat els visitants. En la segona part, el Teulada Moraira ha buscat la victòria que ha arribat en transformar Josep Buigues un penal en el minut 81.

JOVENTUT PEDREGUER 1, BENIARBEIG 2

El Beniarbeig s’ha va imposar a Joventut Pedreguer en un duel que ha estat disputat. El primer gol del partit el marcava el visitant Galeano als 13 minuts. Amb el 0-1 s’ha arribat al descans. Els pedreguers han igualat el partit en el minut 49, i tres minuts després Franco ha marcat el gol de la victòria per al Beniarbeig.

ONDARENSE 1, INMACULADA 0

L’Ondarense ha vençut per la mínima a l’Inmaculada en un duel que encarrilava prompte, amb el gol de David Espinosa en el minut 17. Els visitants ha buscat l’empat però el conjunt d’Ondara s’ha mostrat segur en defensa i ha aconseguit mantindre el seu avantatge fins al final.

EL VERGER 2, ATH. LA VALL 0

El Verger ha guanyat al Ath. La Vall en un choque en el que los dos goles los ha marcado en los minutos finales. Els vergelins no han pogut batre abans la porteria d’un rival que s’ha defensat bé. Josep Pérez marcava el 1-0 en el 85 i Carlos Cabrera el segon en el minut 90.