Cristian Panucci li ha donat tres punts d’or al Dénia al derbi amb el Calp en el temps de descompte (1-0). El Xàbia ha patit una dolorosa derrota davant el Santa Pola en un partit que s’ha decidit a quatre minuts del final (1-0). Amb estos resultats el Calp perd la tercera plaça i és quart amb 32 punts encara que està empatat a punts amb el Crevillent que és tercer; el Dénia és dècim amb 23 i està empatat a punts amb L’Olleria i cinc punts per dalt del descens; i el Xàbia és cuer amb 17 i està a tres punts de la salvació.

DÉNIA 1, CALP 0

El Dénia ha sumat tres punts d’or en del derbi davant el Calp. El gol de Cristian Panucci al temps de descompte ha resolt un partit que ha pogut guanyar qualsevol. Els calpins han tingut les millors ocasions en la primera mitat, un gol anul·lat per fora de joc, una pilota al travesser i dos grans intervencions d’Edu en la mateixa jugada. El Dénia ha tingut la més clara després del descans amb un tret de Jaume que ha desviat el meta calpí. Els verds ha pogut posar-se per davant amb un tret que s’ha anat fora per poc i en algunes accions a la contra que no han sabut culminar. Quan tot feia pensar que el partit anava a acabar en taules ha arribat en el gol de Cristian Panucci.

La nota negativa ha sigut l’expulsió de Paco, que havia tornat a l’equip després de complir sanció, perquè ha saltat al centre del camp des de la banqueta a increpar a aficionats calpins quan els seus companys estaven celebrant el gol.

SANTA POLA 1, XÀBIA 0

Dolorosa derrota del Xàbia davant el Santa Pola, un rival directe en la lluita per la permanència. Perquè a més de perdre el partit també ha perdut el gol average particular que pot ser decisiu en una classificació tan ajustada. Els blanc-i-rojos han jugat bé i han disposat d’alguna ocasió clara per a posar-se per davant al marcador. Al minut 86 Miller, que havia substituït a Tonet al minut 35, no ha blocat el baló i Sotoca l’ha aprofitat per a marcar i donar-li la victòria al Santa Pola.