El Paidos Mar Dénia F. Fernández Luna va sumar el seu segon triomf consecutiu davant el Peñarrocha i s’ha col·locat seté en la classificació amb 13 punts. Els col·legials, que van trencar la seua mala ratxa fa dues jornades, van guanyar a l’equip valencià per 1-4 i segueixen la seua marxa ascendent. Un partit que va estar disputat i en el qual Saúl Delgado va obrir el marcador al minut 12. Amb el 0-1 es va arribar al descans. En la segona part els deniers van continuar buscant incrementar la renda però no va ser fins al minut 34 quan van anotar el 0-2 per mediació d’Andreu Ivars. L’últim minut del partit va ser de bogeria, ja que Andreu Ivars i Pau Valero van marcar dos gols més (0-4) i en l’últim sospir el Peñarrocha va anotar el 1-4 definitiu.

El Paidos Mar Dénia F. Fernández Luna rep al Vilamarxant el dissabte a les 16 hores en el Pavelló Municipal de Dénia. Un partit en el qual que intentarà seguir amb la bona ratxa i sumar el seu tercer triomf consecutiu per a si continuar ascendint esglaons en la taula. Els col·legials són setens amb 13 punts, mentre que el seu rival és onzé amb 7.

CADETS: TRIOMFS DEL PAIDOS I DIANENSE

En la categoria cadet, els dos equips de Dénia van aconseguir el triomf. El Paidos es va imposar a l’Ibi (12-1) amb gols de Pablo Caudeli (3), Maxim Puig (3), Pablo López (2), Albert Llorca (2), Alejandro Pastor i Pablo Perles. El Dianense al Sant Vicent del Raspeig (2-4) amb gols de Iber Cervera (2), Carlos Saura i Jorge Blasco.

El Paidos Dénia és líder indiscutible de la categoria, en aconseguir el ple de victòries, nou de nou, per la qual cosa té 27 punts. El Dianense és quart classificat amb quinze punts, després d’haver guanyat cinc dels huit partits disputats.

El Paidos es desplaça a Alcoi el dissabte per a jugar contra el Serrelles a les 11 hores; mentre que el Dianense rep a casa al Novelda Unió, el dissabte a les 12.30 hores al Pavelló Municipal de Dénia.